beste parking parkeren bij schiphol

De beste plek om te parkeren bij Schiphol: 5 tips

Geplaatst op 29 juli, 2023

Je wilt op de beste plek parkeren bij Schiphol. Hoe maak je een goede keuze?
Wij zoeken dat al jarenlang voor je uit. We verzamelden de 5 beste tips, om daar in één keer je voordeel mee te doen. 

Vind de beste plek om de parkeren bij Schiphol, zodat je de auto betrouwbaar parkeert én je daarvoor niet te veel betaalt. Dan ben je lekker voordelig uit, dus houd je meer budget over voor op vakantie of op reis.

5 tips voor de beste parkeerplaats

Benieuwd hoe wij de beste plek om te parkeren bij Schiphol zouden kiezen?
Dit zijn vijf handige tips om rekening mee te houden:

 • Vergelijk meerdere parkeerbedrijven
  Vergelijk altijd meerdere parkeerbedrijven, dus kijk verder dan P3 van Schiphol voor lang parkeren. Er zijn veel meer bedrijven actief, die voor lagere kosten vaak dezelfde service aanbieden. Zo ben je eenvoudig een stuk goedkoper uit.
 • Kies uit de garage of het parkeerterrein
  In de garage parkeer je overdekt, dus beter beschermd tegen de invloeden van het weer. Op het parkeerterrein sta je vaak goedkoper. Kies uit de betere bescherming of een lagere prijs, voor de beste plek bij het parkeerbedrijf.
 • Loop wat langer om te besparen
  Kies een parkeerterrein dat iets langer lopen is, als je goedkoper uit wilt zijn. Vaak bespaar je met een paar minuten langer lopen zomaar €10 tot €20.
 • Kies een beveiligd parkeerterrein
  Parkeer altijd op een beveiligd parkeerterrein. Een iets goedkopere parkeerplaats is het niet waard als je schade hebt aan je auto, of als die weg is.
 • Boek al vroeg: voor meer keuze
  Boek zo vroeg mogelijk, dan heb je nog meer keuze. De parkeerterreinen zijn allemaal nog beschikbaar, dus je kunt ze online goed met elkaar vergelijken. 

De beste plek om te parkeren bij Schiphol

Bij ons vind je de beste plek om te parkeren bij Schiphol. Dat geldt vooral voor lang parkeren. Je wilt natuurlijk goedkoop parkeren, terwijl je de auto op een betrouwbaar terrein neerzet. Dat lukt bij de aanbieders voor shuttle parkeren, die elkaar goed in de gaten houden om de laagste prijs aan te bieden. Bij ons vind en vergelijk je die verschillende parkeeraanbieders.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken