tips-shuttle-parkeren

5 tips om slimmer gebruik te maken van shuttle service

Geplaatst op 04 oktober, 2016

Parkeren op basis van een shuttle service helpt u eenvoudig op de kosten te besparen. U kunt goedkoop parkeren op een parkeerlocatie in de buurt van Schiphol. Deze 5 tips helpen u om hier slimmer gebruik van te maken, bijvoorbeeld om te voorkomen dat er tijd verloren gaat aan zaken die u ook op voorhand al had kunnen uitzoeken.

1. Zoek de locatie van het parkeerbedrijf op

Het is allereerst verstandig om de exacte parkeerlocatie van het bedrijf alvast op te zoeken. Dat klinkt als een open deur, maar het is iets waar niet iedereen voldoende tijd insteekt. Probeer via de Satelliet-functie van Google Maps alvast na te gaan waar het parkeerterrein of de parkeergarage zich exact bevindt. Dit maakt het gemakkelijker om er naartoe te rijden. Kijk goed naar de locatie van het parkeerterrein en bijvoorbeeld de route die de shuttle service vervolgens af zal leggen.

2. Bereken de afstand tot aan Schiphol

Met betrekking tot de shuttle service is het vooral verstandig om de afstand tot aan luchthaven Schiphol te bepalen. Ook dit kan met behulp van Google Maps, door de route te plannen vanaf de gevonden parkeerlocatie tot aan de vertrekhal. U kunt op die manier eenvoudig rekening houden met de tijd die het kost om de auto te parkeren, de koffers uit te laden en vervolgens met de shuttle service naar de luchthaven te rijden. Houd er rekening mee dat de shuttle service in sommige gevallen periodiek vertrekt, bijvoorbeeld ieder kwartier of ieder half uur. In andere gevallen dient u de tijd waarop u aankomt door te geven, zodat er vervoer voor u klaarstaat.

3. Controleer de afzetlocatie op de luchthaven

Onderzoek ook alvast de afzetlocatie op de luchthaven. Rijdt de shuttle service naar een van de vertrekhallen of een locatie in de buurt? Aan de hand daarvan kunt u berekenen of het wellicht nog een paar minuten tijd kost om naar de vertrekhal te lopen en daar de incheckbalies te kunnen bereiken.

4. Bekijk het ophaalpunt voor de terugreis

Plan zowel de heenreis als de terugreis, u wilt na aankomst terug op Schiphol immers ook weer terug naar de parkeerlocatie op basis van de shuttle service. Kijk alvast naar het ophaalpunt voor bij terugkomst, zodat u weet waar de shuttle service u op zal pikken. U maakt het gemakkelijker om daar alvast klaar te gaan staan zodra u terugkomt, omdat u het tegen die tijd niet meer uit hoeft te zoeken.

5. Plaats een review op SchipholParkeren.com

Geparkeerd, naar Schiphol gereden, gevlogen en teruggebracht naar de parkeerlocatie om uw auto weer op te halen? We vragen u dan een review te plaatsen op Schipholparkeren.com. Met behulp van de reviews hebben we de mogelijkheid om de verschillende parkeerbedrijven te beoordelen, zodat we u en anderen zoals u kunnen helpen een goede keuze te maken. Op die manier werkt u samen met anderen aan meer betrouwbare informatie over de parkeeraanbieders op basis van een shuttle service.

Met behulp van deze 5 tips zorgt u er eenvoudig voor dat u op of bij Schiphol kunt lang parkeren op basis van shuttle parkeren, zodat u maximaal op de kosten voor de parkeerplaats kunt besparen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken