ervaringen-parkeren-schiphol

‘Alleen maar goede ervaringen’ met parkeerbedrijven bij Schiphol

Geplaatst op 15 december, 2018

Wytse Oosterbaan uit Grou vindt het tijd voor een tegengeluid, nu de parkeerbedrijven bij Schiphol in een slecht daglicht lijken te komen te staan. De Leeuwarder Courant interviewde de man die al jaren parkeert bij de luchthaven en daarvoor altijd gebruik maakt van de externe parkeeraanbieders.

Weet wat je doet. Kijk bijvoorbeeld goed naar de voorwaarden”, waarschuwt Oosterbaan, eigenaar van machinebouwer APH Group in Heerenveen. Het lijkt een handige tip en een belangrijke voorwaarde. En zo’n controle van de voorwaarden kan heel eenvoudig zijn, omdat we bij SchipholParkeren.com alle aanbieders voor je tegen het licht houden. Dat geldt voor valet parking die Oosterbaan het liefst gebruikt, net als voor alle andere aanbieders waar u een parkeerplaats kunt boeken bij luchthaven Schiphol.

Goedkoper dan bij Schiphol zelf

“Mijn collega’s en ik komen daar al jaren, voor zakelijk gebruik. Het is er veilig en de eigenaren, een broer en een zus, zijn heel professioneel.” Het parkeerbedrijf beschikt over verschillende terreinen. “Wij hebben er de laatste drie jaar honderden keren geparkeerd en hebben nog nooit iets geks meegemaakt.”

Het beschrijft de ervaring die ook onze klanten hebben, omdat ze goedkoper willen parkeren dan op Schiphol zelf. Vooral reizigers die er vaak of langere tijd moeten parkeren kunnen veel voordeel behalen door gebruik te maken van de alternatieve parkeerterreinen. Die zijn een stuk goedkoper dan de luchthaven zelf en maken het net zo makkelijk om te parkeren.

Schiphol berekent bijvoorbeeld €200 voor een weekje valet parking, terwijl het parkeerbedrijf van Oosterbaan daarvoor slechts €60 in rekening brengt. Zo’n aanzienlijk voordeel is voor veel mensen de moeite waard, en volkomen veilig als u kiest voor een van de betrouwbare parkeerbedrijven.

Achterkant van het parkeerbedrijf: tests en beoordelingen

Wij verzamelen beoordelingen van klanten en schrijven tests en beoordelingen over de parkeeraanbieders bij Schiphol. Op die manier brengen we in kaart hoe de parkeerbedrijven werken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken duidelijk waar u op een veilige manier kunt parkeren, terwijl dat een stuk goedkoper is dan bij de luchthaven zelf.

Lees de beoordelingen van klanten en onze bevinden in de test en beoordeling. Op die manier krijgt u een uitstekend beeld van wat u kunt verwachten, om net als Wytse Oosterbaan op een geslaagde manier te parkeren.

Tests: wij doen steekproeven bij parkeerbedrijven

Benieuwd hoe wij aan de belangrijke informatie komen om onze klanten alleen maar goede ervaringen aan te bieden? Wij doen steekproeven en letten goed op de geboden service, het parkeerterrein en natuurlijk de manier waarop de beloften waar worden gemaakt. We kunnen daar dan een beoordeling over schrijven, ter aanvulling op de beoordelingen van andere klanten die u kunt lezen. Het is dé manier om de verschillende parkeerbedrijven goed te beoordelen en met elkaar te vergelijken, om daarmee een goede keuze te maken die veel goedkoper is dan bij Schiphol zelf.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken