blue parking verhuist

Blue Parking verhuist naar nieuwe locatie in Amstelveen

Geplaatst op 23 mei, 2016

Blue Parking verhuist naar een nieuwe locatie in Amstelveen, om daar auto’s te parkeren van reizigers die vliegen vanaf Schiphol Airport. Voorheen dat ze betrouwbare parkeeraanbieder in Aalsmeer, maar het was al langer bekend dat het bedrijf daar niet kon blijven. Het uitvoeren van parkeerdiensten voor Schiphol stond niet in het bestemmingsplan en kon daarom niet plaats blijven vinden. Blue Parking werd daar tijdig van op de hoogte gebracht en had daardoor de tijd om te zoeken naar een nieuwe locatie. De gemeente gaf onlangs aan dat het tijd werd voor de parkeeraanbieder om te vertrekken.

Blij met de nieuwe locatie

Blue Parking was erg tevreden over de locatie in Aalsmeer, maar ging tijdig op zoek naar een alternatief. Dat betekent dat de parkeeraanbieder nu aan kan kondigen dat de auto’s voortaan worden geparkeerd op de Legmeerdijk 202 in Amstelveen. Blue Parking is erin geslaagd een vergunning te verkrijgen voor het aanbieden van lang parkeren bij Schiphol. Het betekent dat de parkeerlocatie officieel wordt toegestaan door de gemeente en dat er geen problemen zullen ontstaan. Blue Parking is blij met de nieuwe locatie en denkt vanaf daar de betrouwbare parkeeraanbieder te kunnen blijven die zij in de loop der tijd zijn geworden.

400 van de 700 parkeerplaatsen overdekt

De locatie in Amstelveen is goed geschikt voor het parkeren bij Schiphol. Er is plaats voor 700 auto’s, waardoor een groot aantal klanten gebruik kan maken van de diensten van Blue Parking. Bovendien zijn 400 van de 700 plaatsen overdekt. Dit maakt het mogelijk op een luxe wijze te parkeren. Auto’s hebben geen last van neerslag of andere invloeden van het weer. In plaats daarvan is er sprake van een hoogwaardige parkeerplaats bij Schiphol, zonder dat dit veel hoeft te kosten.

De parkeerlocatie in Amstelveen van Blue Parking bevindt zich op 14 minuten rijden van de vertrekhal. Dat betekent dat de shuttle bus er snel ter plaatse is en dat er op basis van valet parking weinig kilometers gemaakt hoeven te worden. Blue Parking zorgt op die manier voor een betrouwbare manier van parkeren waar klanten net als vanuit de locatie in Aalsmeer gebruik van kunnen maken.

Betrouwbaar parkeren bij Blue Parking

Blue Parking heeft in Aalsmeer een goede reputatie opgebouwd en weet klanten de service te bieden waar zij naar op zoek zijn. Uiteraard hebben we een review van deze aanbieder gemaakt en hebben we daarvoor zowel de tarieven, de service als de communicatie beoordeeld. Het resultaat? We zijn zeer te spreken over de wijze waarop dit parkeerbedrijf te werk gaat. U kunt rekenen op heldere communicatie en een hoge mate van betrouwbaarheid. Het is wat ons betreft terecht dat Blue Parking een goede reputatie heeft. De parkeeraanbieder heeft ons Schiphol Parkeren Keurmerk en vormt een goede keuze op het moment dat u de auto goedkoop wilt parkeren bij Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken