budget-parkeren-schiphol

BudgetShuttle en BudgetValet hebben een nieuwe eigenaar

Geplaatst op 02 juli, 2017

BudgetShuttle en BudgetValet vormden sinds 2015 twee steeds beter bekende namen op het gebied van parkeren bij Schiphol. Het ene label voor lang parkeren, de andere voor valet parking. Samen boden ze klanten de mogelijkheid om te parkeren op de manier zoals ze wilden, uiteraard onder uiteindelijk dezelfde vlag.

De oud-eigenaar van de twee labels heeft besloten om die te verkopen en zich volledig te gaan richten op Good Parking. Dat is een ander label van dezelfde eigenaar, waarbij de servicegraad altijd al hoger lag. De nieuwe eigenaar kiest er opvallend genoeg voor om ook BudgetShuttle en BudgetValet uit te gaan bouwen door de service te verbeteren.

“BudgetValet en BudgetShuttle zijn twee mooie labels, waar we veel potentie in zien. We willen het aanbod vooral duidelijker maken en ervoor zorgen dat klanten kunnen rekenen op een goede service,” aldus de trotse nieuwe eigenaar.

Betere service vanaf 2 vaste parkeerterreinen

Sinds 2015 waren BudgetShuttle en BudgetValet actief vanaf verschillende parkeerterreinen. Dat maakte goedkoop parkeren bij Schiphol mogelijk, maar droeg aan de andere kant niet bepaald bij aan de duidelijkheid naar klanten toe.

Daar gaat nu verandering in komen. Het bedrijf gaat voortaan werken vanaf twee vaste parkeerterreinen in de buurt van Schiphol. Voorheen werd er gebruik gemaakt vanaf diverse locaties in en rond Amstelveen, waardoor klanten vaak niet goed wisten waar hun auto werd geparkeerd. Door vanaf de vaste parkeerterreinen te gaan werken moet het veel beter mogelijk worden om klanten een goede service te bieden en duidelijk te maken hoe het bedrijf opereert.

De beide labels bestaan sinds 2015 en hebben in de relatief korte tijd een goede naam opgebouwd. De oud-eigenaar is al sinds 2011 actief met zijn label Good Parking. Het lijkt erop dat hij er met BudgetShuttle en BudgetValet twee labels teveel bij had. We vinden het bij Schiphol Parkeren daarom goed om te zien dat er een nieuwe eigenaar is gevonden die er de schouders volledig onder kan gaan zetten.

Oud-eigenaar door met label Good Parking

De oud-eigenaar van de labels blijft gewoon doorgaan met Good Parking. “Ik krijg op deze manier de handen vrij om dit label verder uit te bouwen. We zijn hiermee al veel langer actief en hebben een vaste klantenkring. Dat betekent dat we nog meer service kunnen gaan bieden, zodat de kwaliteit nog beter in lijn komt met de prijs,” aldus de eigenaar.

Uiteraard zijn het budget-labels om goedkoop te parkeren bij de luchthaven. Dat hoeft onder andere niet te betekenen dat de kwaliteit tegenvalt en dat het niet mogelijk is om gebruik te maken van een betrouwbare parkeerplaats. We zullen de ontwikkelingen bij de verschillende labels uiteraard op de voet blijven volgen. Bovendien blijven we onze tests uitvoeren en maken maken we tests en beoordelingen, zodat u de kwaliteit van de verschillende parkeerbedrijven goed kunt beoordelen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken