Budget Shuttle

Budget Shuttle maakt gebruik van een herkenbare shuttle bus, die stopt voor draaideur C van vertrekhal 3. Dat betekent dat u vanaf het parkeerterrein in de bus kunt stappen die u letterlijk voor de deur af zal zetten. U heeft de sleutel van uw auto nog gewoon zelf tot uw beschikking, zodat u zeker weet dat de auto op een betrouwbare wijze geparkeerd staat. Budget Shuttle geeft op de website aan dat 99% van de klanten dit waardeert, waarmee het bedrijf goed luistert naar de behoeften en daar met de dienstverlening op inspeelt.

Uiteraard is het mogelijk zowel particulier als zakelijk gebruik te maken van het parkeerterrein van Budget Shuttle. De parkeerlocatie is geschikt voor zowel een zonvakantie, weekendje weg, de wintersport als een (korte) zakenreis.

Gratis shuttle naar Schiphol

Budget Shuttle biedt een gratis shuttle service naar de luchthaven, die er in een paar minuten voor zorgt dat u kunt gaan inchecken of weer terug bent op de parkeerplaats. Het is het alternatief voor valet parking, waarbij u er door middel van shuttle parkeren bovendien voor zorgt dat u een zo laag mogelijke prijs betaalt. Het parkeerterrein van Budget Shuttle is 24/7 beschikbaar en u betaalt er scherpe tarieven. Er is geen sprake van extra toeslagen en dankzij de gegarandeerde beschikbaarheid is het zelfs op het laatste moment nog mogelijk om er een plaats te reserveren.

We testen regelmatig de verschillende parkeerbedrijven en kennen ze bij goede resultaten ons keurmerk toe, zodat u er kunt rekenen op een prettige werkwijze, een veilige parkeerplaats en een scherp tarief. Simpel en snel een parkeerplaats reserveren op of bij Schiphol? Let dan op ons Kwaliteitskeurmerk Schiphol Parkeren, zodat u zeker weet dat u goed staat.

schiphol parkeren vinkje In- en uitstappen voor de vertrekhal
schiphol parkeren vinkje Relatief laag dagtarief
schiphol parkeren vinkje Gegarandeerde beschikbaarheid
Geen herkenbare bedrijfskleding

parkeren schiphol icon 2 Bekijk de expertreview van Budget Shuttle

Afstand Schiphol 15 min.
Schoonmaken nee
Overdekt ja
APK nee
Sleutelberging nee
Valet parking nee
Shuttle service ja
Minder valide ja
1 dag € 36,00
2 dagen € 40,00
3 dagen € 43,00
4 dagen € 45,00
5 dagen € 47,00
7 dagen € 51,00
14 dagen € 73,00
21 dagen € 93,00
Budget Shuttle
De Loetenweg 7
Amstelveen


Keurmerk

Deze aanbieder voldoet niet aan alle eisen van het schipholparkeren kwaliteitskeurmerk, of is nog niet door ons getest.

Wat is het Schipholparkeren keurmerk?

Locatie ten opzichte van Schiphol

Gemiddelde beoordeling van 2.9 sterren door 4 gebruikers

Review geplaatst op 14-11-2016 door Nico van Erpen uit Zeewolde

Aankomst: 01-11-2016, vertrek: 12-11-2016

In de nacht aangekomen op het afgesloten parkeerterrein medewerker ons naar een nog open parkeerplekje verwezen daarvandaan direct de koffers in de bus laten zetten,10 minuten later op Schiphol. Terugkomst gebeld dat we geland waren en wederom netjes geregeld. Tunnel was dicht dus moesten een andere roete hebben 15 min op parkeerterrein. Absolute aanrader ,super goedkoop , perfecte service .

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 14-11-2016 door Nico van Zon uit Tilburg

Aankomst: 02-10-2016, vertrek: 16-10-2016

Nooit meer!!! De auto staat op een onverhard onbeveiligd terrein. Bij aankomst s’nacht was het een behoorlijke drukte op het terrein van mensen die vervoerd wilden worden naar Schiphol. We zouden nog 3 rondes moeten wachten voordat we aan de beurt kwamen. Na contact met het bedrijf Budgetshuttle kregen we de mededeling dat die niets voor ons konden doen. Uiteindelijk zelf maar een taxi gebeld en we waren door dit eigen initiatief nog net op tijd op Schiphol. Na de vakantie taxirit van€ 35,- gedeclareerd maar kregen nul op rekest. Na meerdere keren mailen geen antwoord meer. Conclusie……een verschrikkelijk slecht bedrijf. Kies voor een paar centen meer liever een ander bedrijf!!!!!!!!!

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 19-09-2016 door J.D uit Wernhout

Aankomst: 10-08-2016, vertrek: 08-09-2016

Ervaring: Goedkoop, daar is alles mee gezegd. Verschrikkelijk onbegaanbaar, onverlicht en onbewaakte parkeergelegenheid. De chauffeur verzocht ons zelf maar een plaatsje te zoeken in het donker, waarna wij te voet de uitgang moesten zien te vinden. Mocht het regenen dan kan je een paraplu krijgen om door de modder naar je auto te komen. Bij terugkomst werden wij opgewacht door een bijzonder onvriendelijke chauffeur die duidelijk geen zin had in zijn baan. Absoluut geen aanrader. Liever een paar euro meer en een veilige en fatsoenlijke parkeergelegenheid met dito chauffeurs.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk

Review geplaatst op 07-09-2016 door John en Frida uit Friesland

Aankomst: 24-08-2016, vertrek: 06-09-2016

De vriendelijke chauffeur bracht ons na het geparkeerd te hebben van onze auto in ongeveer 15 minuten naar Schiphol. Bij terugkomst hoefden we niet lang te wachten en de shuttlebus stond weer klaar bij de vertrekhal om ons op te pikken. Een tip, bekijk een dag van te voren waar je moet zijn om zoeken te voorkomen.

Locatie
Klantvriendelijkheid
Afstand Schiphol
Algemene indruk