budget-parkeren-schiphol

Eigenaar Goodparking neemt Budgetshuttle terug na recentelijke overname

Geplaatst op 29 september, 2017

De eigenaar van Goodparking neemt Budgetshuttle weer terug over. Eerder werd dit merk voor parkeren bij Schiphol juist verkocht. Om organisatorische redenen, wordt de overname nu ongedaan gemaakt. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat Budgetshuttle dezelfde huisstijl houdt als Budget Valet, terwijl de beide bedrijven nu niet meer in de handen zijn van dezelfde eigenaar.

Het is wat dat betreft verstandig om kritisch te kijken naar de parkeermogelijkheden bij Budgetshuttle, Budget Valet en de andere parkeerbedrijven. We maken het u bij Schiphol Parkeren graag gemakkelijk, door de verschillende alternatieven met elkaar te vergelijken. U kunt op die manier goed kijken naar de mogelijkheden om te parkeren bij Budgetshuttle, bij Goodparking en bij de andere aanbieders van goedkope parkeerplaatsen bij luchthaven Schiphol.

Budgetshuttle in 2017 verkocht aan nieuwe eigenaar

Begin 2017 brachten we het nieuws dat Budgetshuttle werd overgenomen door een andere eigenaar. Het label werd gestart door Goodparking, die het eerder dit jaar verkocht in combinatie met Budget Valet. De beide bedrijven werden verkocht, waardoor Goodparking met alleen het eigen label actief bleef.

De parkeeraanbieder huurde in 2010 het eerste terrein van 100 auto’s, maar breidde daarna snel uit. In 2016 was er sprake van een parkeerterrein voor 2.800 auto’s. Het laat goed zien dat het bedrijf flink is gegroeid, waaruit blijkt dat men de zaken goed voor elkaar heeft.

Teruggenomen om organisatorische redenen

Achter de schermen heeft de eigenaar van Goodparking goede contacten onderhouden met de nieuwe eigenaren van Budgetshuttle en Budget Valet. Om organisatorische redenen is besloten om het merk Budgetshuttle terug te nemen, terwijl Budget Valet wel eigenaar blijft van de nieuwe eigenaar.

Het wordt er voor de klanten wat dat betreft niet meteen veel duidelijker op, vandaar dat we besloten hebben om alles nog even op een rijtje te zetten. Goodparking is het parkeerbedrijf dat in 2010 van start ging. Eerst alleen onder de eigen naam, maar daarna ook met de labels Budgetshuttle en Budget Valet. Begin 2017 werden die beide labels verkocht. Nu heeft Goodparking besloten om Budgetshuttle terug te nemen van de nieuwe eigenaar. Budget Valet is daarom nog wel eigendom van de nieuwe eigenaar, die is niet teruggenomen.

Zelfde huisstijl: andere eigenaar

Dat betekent dat Budgetshuttle en Budget Valet nog steeds dezelfde huisstijl hebben, maar dat het niet meer gaat om hetzelfde bedrijf. In plaats daarvan is er sprake van twee verschillende eigenaren. Uiteraard hebben de parkeerbedrijven min of meer dezelfde doelstellingen, maar de kans bestaat dat deze op termijn toch iets verder uit elkaar gaan groeien. Het is op die manier mogelijk om de verschillende mogelijkheden om te parkeren met elkaar te vergelijken, zowel op basis van de prijs als de service.

Uiteraard blijven we bij SchipholParkeren de mogelijkheid bieden om de verschillende parkeerbedrijven eenvoudig met elkaar te vergelijken. We zorgen er daarmee voor dat u bijvoorbeeld Budgetshuttle en Budget Valet naast elkaar kunt zetten, net als de andere bedrijven die er actief zijn. Vergelijk het bijvoorbeeld met de tarieven bij Goodparking en lees de tests en beoordelingen om de kwaliteit en service van de parkeeraanbieders bij Schiphol zo goed mogelijk te kunnen beoordelen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken