euroland parking failliet

Euroland Parking is failliet: pas op dat u uw geld niet verliest

Geplaatst op 15 maart, 2016

Parkeeraanbieder Euroland Parking bij Schiphol is failliet, klanten die al een parkeerplaats hebben gereserveerd kunnen daar helaas geen gebruik meer van maken. Dat geldt bovendien voor klanten die via Groupon een voucher hebben gekocht, zij kunnen die niet meer gebruiken om voordeling lang te parkeren.

Online verschenen de laatste tijd diverse negatieve reviews van Euroland Parking, de slechte beoordelingen lijken te hebben bijgedragen aan de problemen die de parkeeraanbieder nu ervaart. Bovendien lijkt de actie in samenwerking met Groupon een teken aan de wand te zijn geweest. Euroland Parking leverde geld in per parkeeractie en hoopte daarmee nieuwe klanten aan zich te binden, de praktijk wijst uit dat dit niet gelukt is. Hoe voorkomt u zelf dat u niet de dupe wordt van een faillissement zoals bij Euroland Parking? Het is verstandig de reviews van parkeeraanbieders te lezen en te parkeren bij aanbieders die ons Schiphol Parkeren Keurmerk ontvangen.

Acties in samenwerking met Groupon

Euroland Parking startte een actie in samenwerking met Groupon, die het mogelijk maakte om voor slechts €30 een parkeerplaats te reserveren. Dat lijkt op het eerste gezicht wellicht een aantrekkelijke actie, maar is eigenlijk te mooi om waar te zijn. Vooral wanneer u bedenkt dat Euroland Parking de helft van de opbrengst diende af te staan aan Groupon, er bleef op die manier slechts €15 per geparkeerde auto over. Dat is te weinig om de voorzieningen op een goede manier te organiseren, Euroland Parking probeerde daarmee nieuwe klanten aan te trekken.

Dat is niet gelukt, waardoor Euroland Parking faillissement aan heeft moeten vragen. Zoals blijkt uit reviews van klanten biedt Groupon niet de mogelijkheid de vouchers in te leveren en geld terug te vragen. In plaats daarvan zijn klanten hun geld kwijt, Groupon lijkt op geen enkele manier een luisterend oor te bieden, van coulance is al helemaal geen sprake. Dat geeft aan dat het van belang is om op te passen met acties tussen Groupon en aanbieders zoals het inmiddels failliete Euroland Parking. Wanneer een aanbieding te mooi lijkt om waar te zijn is die dat waarschijnlijk ook.

Reviews van parkeeraanbieders bij Schiphol

Veilig lang parkeren bij een parkeeraanbieder die niet zomaar failliet gaat? U kunt gebruik maken van onze parkeeraanbieder reviews, net als het Schiphol Parkeren Keurmerk dat we uitdelen aan aanbieders die hun zaken goed voor elkaar hebben. Euroland Parking zou ons keurmerk niet hebben ontvangen, daarvoor waren er teveel klachten en kwamen ze hun beloften onvoldoende na. Wij parkeren onze auto’s bij de verschillende aanbieders, volgen de shuttle bussen of de chauffeurs die de auto’s op basis van valet parking wegzetten. Aan de hand daarvan schrijven we de expertreviews van parkeeraanbieders bij Schiphol.

U kunt veilig goedkoop parkeren bij een parkeeraanbieder met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Garantie tegen faillissementen biedt dat natuurlijk niet, al zorgt u er op die manier wel voor dat u weg kunt blijven van parkeeraanbieders zoals Euroland Parking die hun zaken niet goed op orde hebben. U kunt rekenen op een goede shuttle service of betrouwbare valet parking, zodat u de auto op een voordelige wijze kunt parkeren zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken