comfort-parking-luchthaven

Exclusief bij Comfort Parking: gratis overdekt parkeren

Geplaatst op 22 juni, 2017

Overdekt parkeren op Schiphol zelf is duur, de parkeerplaatsen kosten gemakkelijk een paar tientjes per dag. Dat kan een stuk goedkoper bij parkeeraanbieders in de omgeving, die u in een paar minuten naar de luchthaven rijden of waar u gebruik kunt maken van valet parkeren. Wilt u de auto graag overdekt parkeren en daar zo min mogelijk kosten voor maken? Dan is het een goed idee om de aanbieding van Comfort Parking te bekijken.

U kunt er overdekt parkeren zonder extra kosten te maken, gewoon op 6 minuten rijden van de luchthaven. Maak gebruik van valet parking op Schiphol om de auto gewoon voor de deur van de vertrekhal af te geven of gebruik lang parkeren in combinatie met de shuttle bus. Waar u ook voor kiest, u profiteert in ieder geval van de scherpe aanbieding voor een aantrekkelijke prijs om overdekt te parkeren.

Geen extra kosten om overdekt te parkeren

Veel van de parkeeraanbieders bij Schiphol berekenen extra kosten om de auto overdekt te parkeren en op Schiphol zelf zijn de parkeerplaatsen in de garage haast onbetaalbaar. Comfort Parking wil daar graag verandering in brengen met een exclusieve aanbieding.

Klanten die er een parkeerplaats boeken kunnen tijdens het reserveringsformulier aangeven dat ze graag overdekt willen parkeren, door die optie aan te vinken. Dit kost niets extra, waardoor de auto zonder meerkosten overdekt kan worden geparkeerd. Dat geldt zowel voor shuttle parking waarbij klanten hun auto zelf naar de parkeerlocatie brengen als op basis van valet parkeren waarbij een chauffeur dit doet.

Op 6 minuten rijden van de vertrekhal op Schiphol

Comfort Parking bevindt zich op maar 6 minuten rijden van de vertrekhal van de luchthaven. Dat betekent dat reizigers die hun auto zelf parkeren gebruik kunnen maken van de shuttle, terwijl reizigers op basis van valet parking er vanuit kunnen gaan dat de auto snel op het parkeerterrein staat. De korte afstand zorgt er bij aankomst terug op de luchthaven tevens voor dat de auto weer snel beschikbaar is of dat er slechts een korte rit met de shuttle gemaakt zal moeten worden.

Voordelen bij Comfort Parking

We zetten naast de mogelijkheid tot gratis overdekt parkeren bij Comfort Parking nog een aantal voordelen op een rij:

 • Gewoon zelf de sleutel meenemen
  Klanten die gebruik maken van shuttle parkeren op de eventuele overdekte locatie kunnen hun sleutel gewoon meenemen, het is niet verplicht om die af te geven aan de medewerkers.
 • Geen wachttijden bij valet parking
  Klanten die hun auto parkeren op basis van valet parking bij Schiphol hoeven geen rekening te houden met een wachttijd, er zijn voldoende chauffeurs beschikbaar bij de parkeeraanbieder.
 • Goed herkenbare shuttlebussen
  De shuttlebussen van Comfort Parking zijn goed herkenbaar, zowel op het parkeerterrein zelf als op de luchthaven om de passagiers die weer zijn aangekomen naar de parkeerlocatie te brengen.
 • Sinds 2011 actief met goede service
  De parkeeraanbieder is al sinds 2011 actief en staat vooral bekend om de goede service. Op die manier heeft Comfort Parking een groot klantenbestand op weten te bouwen.

Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen de optie aanvinken om gratis overdekt te parkeren bij Comfort Parking. De exclusieve aanbieding maakt het voordelig om de auto goed beschermd te parkeren in de buurt van luchthaven Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken