happy-valet-parking

Gefeliciteerd! EasyPark2Fly ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 27 mei, 2017

EasyPark2Fly is een aanbieder van lang parkeren bij Schiphol, door de auto zelf af te leveren en met een shuttlebus naar de luchthaven te rijden. Wij hebben er meerdere auto’s geparkeerd om de dienstverlening te beoordelen en zijn daarover zeer te spreken. Vandaar dat we EasyPark2Fly mogen feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. Dit geeft aan dat ze netjes voldoen aan de strikte richtlijnen die we hanteren voor het aanbieden van de mogelijkheid tot goedkoop parkeren bij Schiphol.

“We zijn heel blij met de waardering in de vorm van het Keurmerk Schiphol Parkeren. Het geeft ons aan dat we het goed doen voor onze klanten en dat ze de mogelijkheid hebben betrouwbaar en toch goedkoop bij luchthaven Schiphol te parkeren. We werken dagelijks aan de beste aanbiedingen om de auto bij de luchthaven te parkeren, goedkoper dan bij Schiphol P3 zelf. Fijn dat jullie zo te spreken zijn over de aanpak die we hanteren,” aldus de eigenaar van EasyPark2Fly.

EasyPark2Fly laat goed zien dat het eenvoudig mogelijk is om goedkoop te parkeren bij Schiphol, in dit geval door gebruik te maken van een overdekte en bewaakte parkeergarage bij Roelofarendsveen. Het is er eenvoudig om online een parkeerplaats te reserveren en die tot 24 uur voor aankomst eventueel nog te annuleren. De parkeeraanbieder is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en toegankelijk.

Goedkoop bij Schiphol parkeren in 4 eenvoudige stappen

EasyPark2Fly hanteert 4 duidelijke stappen om de auto goedkoop te parkeren in de buurt van luchthaven Schiphol. U kunt zelf naar de overdekte parkeergarage rijden, om daar een parkeerplaats te zoeken en de auto neer te zetten. Vervolgens zal de luxe shuttle u naar de vertrekhal van Schiphol rijden. Uiteraard kan de chauffeur u helpen met het uitladen van de bagage. Bij terugkomst op de luchthaven staat de shuttle van EasyPark2Fly weer klaar om u naar de parkeergarage te brengen.

certificaat-easypark2fly

Let op: EasyPark2Fly maakt er geen geheim van dat de parkeergarage zich op 17 kilometer afstand van luchthaven Schiphol bevindt. Houd er dus rekening mee dat de luxe shuttle even de tijd nodig heeft om naar de luchthaven te rijden. Vertrek op tijd van huis, zodat u ontspannen verder kunt reizen nadat u de auto geparkeerd heeft bij EasyPark2Fly.

Wilt u in plaats van lang parkeren en gebruik maken van een shuttle liever valet parkeren bij luchthaven Schiphol? EasyPark2Fly is onderdeel van hetzelfde moederbedrijf als Happy Valet Parking, dat dezelfde betrouwbare diensten aanbiedt op basis van valet parking voor Schiphol.

Overdekte parkeergarage van EasyPark2Fly

We zijn vooral goed te spreken over de overdekte en bewaakte parkeergarage van EasyPark2Fly, waar 24 uur per dag iemand aanwezig is om uw auto in de gaten te houden. Er zijn 220 plaatsen beschikbaar, waarvoor u online op voorhand een reservering kunt maken. Bovendien heeft u er de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal extra diensten. Het is er mogelijk om de auto te laten wassen, de elektrische auto op te laden of bijvoorbeeld vol te laten tanken. In alle gevallen zorgt EasyPark2Fly voor heldere communicatie over de kosten en mogelijkheden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken