pta-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! PTA Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 27 februari, 2017

PTA Parking biedt oplossingen voor valet parking bij de luchthaven Schiphol en Cruise Terminal Parking. Dit eerste is een voordelig alternatief voor de dure parkeerplaatsen op en rond te luchthaven zelf. We hebben de parkeerdiensten van de aanbieder onder de loep genomen en kunnen PTA Parking feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. Dat betekent dat de parkeeraanbieder netjes voldoet aan de strikte richtlijnen die we daarvoor hanteren, om aan te geven dat een parkeerbedrijf de zaken goed op orde heeft.

Vooral zakelijke klanten voor PTA Parking

“Het valt op dat PTA Parking erin slaagt om vooral zakelijke klanten aan zich te binden. We weten uit ervaring dat die vaak goede service verwachten, voor een eerlijke prijs. Het was een eerste teken aan de wand dat het parkeerbedrijf de zaken goed op orde heeft.” aldus Dorus Hinse van SchipholParkeren.com.

We controleren de parkeerbedrijven voor ons keurmerk op een aantal verschillende punten. We beoordelen bijvoorbeeld de kwaliteit en de ligging van de faciliteiten, net als de netheid en de servicegerichtheid van de medewerkers. “Bij PTA Parking zijn die onderdelen goed in orde, het parkeerbedrijf zorgt er op een nette manier voor dat de auto’s op een goede manier geparkeerd worden, zoals dat op de website beloofd wordt,” vervolgt Hinse.

Kleinschalige parkeeraanbieder met goede service

certificaat-pta-parkingPTA Parking is een relatief kleine parkeeraanbieder, waar de eigenaar de meeste auto’s nog gewoon zelf parkeert. Op die manier heeft hij binnen het bedrijf de touwtjes goed in handen wanneer het gaat om de kwaliteit van de aangeboden service. Het biedt bovendien een belangrijke mate van betrouwbaarheid, die zowel de zakelijke als de particuliere klanten waarderen. Ze maken gebruik van valet parking en Cruise Terminal Parking, afhankelijk van waar hun voorkeur naar uitgaat.

Uiteraard hebben we PTA Parking ook op de drukkere dagen in het jaar beoordeeld, om na te gaan hoe het bedrijf omgaat met een groter aantal te parkeren auto’s op en rond de luchthaven. Het lukt de eigenaar Ruud op die dagen niet om alle auto’s zelf te parkeren, vandaar dat hij er 3 ambulante medewerkers bij heeft betrokken. Zij leveren dezelfde goede service en hoge kwaliteit als hij zelf, waardoor de auto’s ook bij hen in goede handen zijn.

We kunnen PTA Parking daarom met recht feliciteren. Zij hebben het Keurmerk Schiphol Parkeren van ons in ontvangst mogen nemen en vormen daarmee een uitstekende keuze om de auto op of rond de luchthaven Schiphol te parkeren, zonder dat dit veel moet kosten of de auto erg ver weg komt te staan.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken