total-care-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Total Care Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 27 april, 2017

Total Care Parking is al sinds 2006 actief als parkeeraanbieder bij de luchthaven en heeft daardoor een uitgebreide ervaring met lang parkeren bij Schiphol. We hebben er meerdere keren een auto geparkeerd en de aangeboden dienstverlening nauwkeurig beoordeeld. Het resultaat? We mogen Total Care Parking feliciteren met het Keurmerk Schiphol Parkeren. We maakten er gebruik van shuttle parkeren, waardoor we de auto gewoon zelf neer konden zetten en de sleutel konden meenemen.

“Geweldig nieuws dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren als Total Care Parking hebben mogen ontvangen! Het is voor ons de bevestiging dat we goed bezig zijn voor onze klanten. We zorgen er met de bewaakte parkeermogelijkheden voor dat klanten er hun auto veilig kunnen achterlaten, om vervolgens in slechts 9 minuten gratis met onze shuttle naar Schiphol verder te reizen. We hopen dankzij het keurmerk nog meer reizigers goed van dienst te kunnen zijn,” aldus de eigenaar van Total Care Parking.

Bewaakt (indoor) parkeren bij Totale Care Parking

Total Care Parking maakt gebruik van een bewaakte parkeerlocatie, waarbij er een gedeelte voor indoor-parkeerplaatsen beschikbaar is. Het bedrijf maakt gebruik van bemande camerabewaking, om de situatie goed in de gaten te houden. De parkeerlocatie bevindt zich op 17 kilometer afstand van Schiphol, waardoor de shuttle er over de A4 in relatief korte tijd naartoe rijdt. Reizigers die hun auto bij Total Care Parking parkeren kunnen ervoor kiezen om hun sleutel achter te laten of die zelf mee te nemen.

De parkeerplaatsen bij Total Care Parking zijn eenvoudig online te reserveren, het is voldoende om aan te geven wanneer u aan zal komen en wanneer u weer zal vertrekken. U kunt de parkeerplaats eventueel tot 24 uur van te voren nog kosteloos annuleren. Bovendien kunt u in overleg gebruik maken van een aantal extra diensten. Wilt u de auto bijvoorbeeld laten wassen of gebruik maken van een APK? Dit laatste behoort niet standaard tot het pakket, maar in overleg is er bij Total Care Parking veel mogelijk.

certificaat-total-care-parkingIn 9 minuten gratis naar luchthaven Schiphol

De parkeerlocatie van Total Care Parking bevindt zich op 9 minuten rijden van de luchthaven Schiphol, waardoor de shuttlebus u daar snel naartoe zal brengen. De shuttlebussen zijn goed herkenbaar en zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier naar de luchthaven kunt reizen en weer terug kunt rijden naar de parkeerlocatie zodra u aankomt op Schiphol.

Betalen bij Total Care Parking kan via iDeal, met PIN, contant en met een creditcard. Op die manier maakt de parkeeraanbieder het u graag gemakkelijk om een parkeerplaats te reserveren en uw auto er op een eenvoudige wijze goedkoop te parkeren.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken