total-care-parking

Heerlijk ontspannen op vakantie: luxe ontvangst bij Total Care Parking

Geplaatst op 31 mei, 2017

Parkeeraanbieder Total Care Parking begrijpt als geen ander dat u graag ontspannen de auto wilt parkeren, om in één beweging door te kunnen met de rest van uw reis. U heeft geen behoefte aan stress over het vinden van een parkeerplaats, de shuttle naar de luchthaven of andere beslommeringen. Total Care Parking maakt z’n naam waar en werkt sinds 2006 aan betrouwbare parkeerplaatsen voor een scherp tarief. Het label van Park and Fly (waar ook Airport Parking toe behoort) heeft z’n medewerkers geïnstrueerd om de parkeerbeleving verder te verbeteren, door met 3 elementen de best mogelijke service te bieden.

Ontspannen parkeren en op reis

Klanten die hun auto parkeren bij Total Care Parking betalen een lage prijs voor hun parkeerplaats en kunnen rekenen op een korte reis met de shuttle bus naar de luchthaven. Dat is echter niet alles, het bedrijf gebruikt 3 belangrijke elementen om de beste parkeerbeleving aan te kunnen bieden:

  • Klanten genieten van gratis koffie van de beste bonen in een luxe en warme ruimte
  • Uw auto wordt geparkeerd in misschien wel de meest veilige parkeergarage bij Schiphol
  • De medewerkers brengen u tijdig naar de vertrekhal, om ontspannen te kunnen inchecken

Op die manier kunt u de auto ontspannen komen parkeren en is er geen sprake van stress of haast. U heeft hier zo min mogelijk omkijken naar, omdat de medewerkers van Total Care Parking ervoor zorgen dat alles in orde komt.

Bijkomen en ontspannen door naar huis

Dat is echter niet alles, want de medewerkers zorgen er bij terugkomst op Schiphol ook graag weer voor dat u daar een goede ervaring heeft. Het parkeerbedrijf bij de luchthaven lijkt heel goed te begrijpen dat de herinnering aan het goedkoop parkeren bij Schiphol psychologisch sterk afhangt van het einde van de ervaring. Die moet goed zijn om ervoor te zorgen dat u ontspannen bij Schiphol kunt parkeren om vervolgens verder te reizen met het vliegtuig.

Vandaar dat de medewerkers van Total Care Parking u graag voorstellen om bij terugkomst op de luchthaven nog even tijd te maken voor een goede kop koffie bij het parkeerterrein. U kunt daar even op adem komen en de batterij weer opladen, om vervolgens de auto in te stappen en naar huis te rijden.

Total Care Parking is al sinds 2006 actief en heeft daarom een uitgebreide ervaring als parkeerbedrijf. Dat merkt u aan de aangeboden service en aan de manier waarop de medewerkers ervoor zorgen dat u zelf nergens omkijken naar heeft. Wij weten waar u op dat moment mee bezig bent en wat er voor u belangrijk is, zodat u onbezorgd de auto kunt laten parkeren en zonder problemen door kunt reizen naar de luchthaven.

Total Care Parking wil z’n naam de komende tijd nog wat extra kracht bij gaan zetten door het klanten zo aangenaam mogelijk te maken hun auto te parkeren. En ondanks de aangeboden luxe en aandacht liggen de tarieven er een stuk lager dan bij P3 van Schiphol. Lang parkeren bij de luchthaven is op die manier goedkoper dan bij Schiphol zelf, terwijl hier een betere service tegenover staat.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken