vip-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! VIP Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 10 april, 2017

VIP Parking heeft het Keurmerk Schiphol Parkeren ontvangen en behoort wat ons betreft daarmee tot de betrouwbare parkeeraanbieders bij de luchthaven. U kunt er gebruik maken van valet parkeren, tot 50% goedkoper dan bij Schiphol zelf. Tegelijkertijd kunt u rekenen op een goede service door ervaren beroepschauffeurs en wordt uw auto altijd op een ATN-beveiligd parkeerterrein neergezet. We hebben zelf meerdere auto’s door VIP Parking laten parkeren en kunnen inderdaad bevestigen dat de chauffeurs daar netjes mee omgaan en dat de auto vervolgens beveiligd wordt neergezet.

Op de website maakt VIP Parking een aantal belangrijke beloften. U kunt als klant met de auto naar de vertrekhal rijden om die daar af te geven en de chauffeur van de parkeeraanbieder zal u netjes helpen met het uitladen van de bagage. Bovendien staat de auto bij terugkomst meteen weer voor u klaar. De service van VIP Parking geldt 365 dagen per jaar, 24 uur per dag. We kunnen inderdaad bevestigen dat de parkeeraanbieder alles goed op orde heeft, als merk van Airport Parking Solutions waar ook Comfort Parking en Vakantie Parking toe behoren. Ook zij hebben het Keurmerk Schiphol Parkeren.

Valet parkeren op Schiphol

VIP Parking is een aanbieder voor valet parking op Schiphol. Dat betekent dat u er de auto af kunt geven bij de vertrekhal, aan een van de betrouwbare en ervaren chauffeurs die de auto naar de parkeerlocatie zal rijden. We zijn aangenaam verrast door het betrouwbare voorkomen daarvan en de duidelijke wijze waarop ze aangeven wat de werkwijze zal zijn.

Ook de reviews van VIP Parking geven goed aan dat u er kunt rekenen op een betrouwbare parkeeraanbieder, die ons keurmerk meer dan verdient. Het is eenvoudig mogelijk om online de beschikbaarheid te controleren en vervolgens de prijs op te vragen om gebruik te kunnen maken van de parkeeraanbieder. Dat geeft goed aan welke mogelijkheden u er heeft en wat het kost om de auto voordelig bij Schiphol te parkeren. Wat dat betreft is VIP Parking inderdaad de betrouwbare aanbieder die het claimt te zijn.

certificaat-vip-parkingTransparant over de werkwijze

“We zijn graag transparant over onze werkwijze en proberen klanten zo voordelig mogelijk te laten parkeren. Bovendien hechten we veel waarde aan een goede service, waardoor onze klanten onbezorgd op reis kunnen. Wij nemen de auto over bij de vertrekhal en zorgen ervoor dat we daarmee weer klaar staan bij de aankomsthal op het moment dat de klant weer landt op luchthaven Schiphol,” aldus de directeur van VIP Parking.

We feliciteren VIP Parking graag met het ontvangen van het Keurmerk Schiphol Parkeren. Het geeft wat ons betreft aan dat zij de zaken goed op orde hebben en dat u de auto er met een gerust hart lang kunt parkeren. De chauffeurs gaan netjes met de auto om, de parkeerlocatie wordt goed beveiligd en dankzij de transparante werkwijze kunt u op voorhand eenvoudig nagaan wat u kunt verwachten van goedkope valet parking door VIP Parking.

Lees meer:

navigate_next Parkeren bij VIP Parking