park-plus-schiphol

HD Parking lanceert goedkoop label: Park PLUS Schiphol

Geplaatst op 19 maart, 2018

HD Parking lanceert een nieuw label voor goedkope valet parking bij Schiphol. Het gaat om Park PLUS Schiphol, waar de tarieven een stuk lager liggen dan bij het moederbedrijf. Dat is opvallend, aangezien dezelfde voordelen en voorwaarden lijken te worden gehanteerd.

De parkeeraanbieder lijkt de markt te willen opschudden met lagere tarieven of een naamsverandering door te gaan voeren. Feit is dat Park PLUS Schiphol aandacht probeert te trekken met valet parking voor een zo laag mogelijke prijs. Ondertussen blijft ook HD Parking actief, dat eerder ook actief was onder de namen Qube Parking en P7 Parkeren.

Goedkoop parkeren bij Schiphol

Park PLUS Schiphol lijkt zich volledig te willen richten op goedkoop parkeren bij Schiphol. Op basis van valet service, om de auto bij de vertrekhal af te kunnen geven. De chauffeur rijdt de auto naar de parkeerlocatie, zodat reizigers daar zelf geen omkijken naar hebben. Bij terugkomst staat de auto alweer klaar, zodat reizigers meteen kunnen instappen en naar hun werk of naar huis kunnen rijden.

De geboden diensten en services van Park PLUS Schiphol zijn gelijk aan die bij HD Parking. Het bedrijf lijkt er wat dat betreft geen geheim van te willen maken dat het een nieuw label is van het moederbedrijf, dat dus ook al onder een paar andere namen bekend was. Als Qube Parking en P7 Parkeren ging dat niet zonder slag of stoot, want de labels raakten eerder in opspraak in verschillende media.

8 dagen valet parking vanaf €45

Het aanbod van Park PLUS Schiphol is in ieder geval opvallend, dankzij de zeer scherpe prijzen voor valet parking. Om daar 8 dagen gebruik van te maken bij HD Parking betalen reizigers bijvoorbeeld €69,99, terwijl dat bij het nieuwe label al voor €45 kan. Dat betekent 35% korting, met dezelfde geboden service.

Let op: we wilden Park PLUS Schiphol graag testen voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Helaas hebben we bedreigingen ontvangen door de eigenaar, waardoor we hebben besloten om hier vanaf te zien.

Kritische blik op de reviews

We adviseren klanten die nadenken over Park PLUS Schiphol in ieder geval goed te kijken naar de reviews van HD Parking. Het feit dat het parkeerbedrijf als Qube Parking en P7 Parkeren in opspraak kwam lijkt niet bij te dragen aan de betrouwbaarheid, al verdient iedere aanbieder natuurlijk een nieuwe kans op het moment dat er een nieuw label gestart wordt.

Zolang we niet de mogelijkheid hebben om valet parking bij Park PLUS Schiphol te testen kunnen we helaas niet nagaan of de service overeenstemt met de gemaakte beloften. Tot die tijd kunnen we dus ook onmogelijk het keurmerk uitdelen, waardoor we daar nog geen uitspraken over kunnen doen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken