hd-parking-gestopt

HD Parking stopt: ook Park Plus Schiphol niet meer te boeken

Geplaatst op 16 december, 2018

problemen valet parking schipholHD Parking stopt en neemt geen nieuwe boekingen meer aan. Het bedrijf heeft besloten om de stekker eruit te trekken, waardoor het niet meer mogelijk is om daar te parkeren bij Schiphol. En dat is goed nieuws voor de parkeerbranche, omdat het bedrijf de afgelopen tijd regelmatig slecht in het nieuws kwam.

Tip: ook Park Plus Schiphol was een label van HD Parking, waardoor het niet meer mogelijk is om daar een parkeerplaats te boeken. Het bedrijf is eind 2018 gestopt en daarmee niet meer beschikbaar voor klanten.

Het komt voor de parkeerbranche niet als een verrassing dat het bedrijf stopt met het aanbieden van parkeerplaatsen. De ondernemer achter HD Parking heeft de laatste jaren meerdere parkeerbedrijven gehad en daarmee helaas honderden mensen gedupeerd. De laatste keer kwam het bedrijf zelfs in het nieuws vanwege een drugskoppel dat in het huis van een klant verbleef, waar de hele branche veel last van heeft gehad.

Honderden gedupeerden: negatief in het nieuws

De eigenaar van HD Parking en Park Plus Schiphol heeft meerdere parkeerbedrijven gehad en daarmee door de jaren heen honderden mensen gedupeerd. Zij dachten een betrouwbare en goedkope parkeerplaats bij Schiphol te hebben geboekt, maar kwamen helaas bedrogen uit.

Tip: wij waarschuwden al veel langer voor deze parkeeraanbieder. Het bedrijf kreeg nooit ons Schiphol Parkeren Keurmerk, omdat de zaken er niet helemaal in orde leken te zijn. Met ons keurmerk geven we aan waar u de auto met een gerust hart kunt parkeren, zodat u via Schiphol verder kunt reizen.

Wat de eigenaar van HD Parking dreef om klanten te benadelen is niet goed duidelijk, maar het is gebleken dat de parkeerbedrijven op zijn naam de zaken steeds niet op orde hebben gehad. Gezien het verleden is de kans groot dat HD Parking en Park Plus Schiphol binnenkort opnieuw openen onder een andere naam, iets dat we natuurlijk goed in de gaten zullen houden.

Drugskoppel in een huis van een klant

De laatste keer kwam het bedrijf slecht in het nieuws rondom een drugskoppel dat verbleef in het huis van een klant. Die klant had de auto geparkeerd en de sleutel afgegeven. Daar zat ook de huissleutel aan, waardoor een drugskoppel de kans kon worden geboden om daarin te verblijven. Dit kwam uit en haalde de media, waarna heel de parkeerbranche op een negatieve manier in het nieuws kwam.

Op die manier heeft de parkeerondernemer zowel z’n eigen HD Parking, Park Plus Schiphol als een aantal andere parkeerbedrijven veel schade toegebracht. Zij hebben te maken met de negatieve berichtgeving, rondom dit incident dat niet had mogen gebeuren. Wij houden de parkeerbedrijven om die reden goed in de gaten.

Parkeerbranche negatief in het nieuws

We melden het negatieve nieuws rondom de parkeerbedrijven bij Schiphol, om aan de andere kant ook aan te kunnen geven waar het wél goed gaat. En waar u dankzij ons Schiphol Parkeren Keurmerk op een veilige manier de auto kunt parkeren. Goedkoper dan bij Schiphol, zonder u ergens zorgen over te hoeven maken.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken