comfort parking overgenomen

Investeerder verwerft VIP Parking, Comfort Parking en Vakantie Parking: consolidatie in de parkeersector nabij Schiphol

Geplaatst op 13 juni, 2023

In een opmerkelijke ontwikkeling heeft de investeerder die eerder Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint heeft overgenomen, nu ook de grote en bekende parkeerbedrijven VIP Parking, Comfort Parking en Vakantie Parking verworven. Deze bedrijven, voorheen eigendom van Karim Boukhidous, zijn toegevoegd aan het groeiende portfolio van de investeerder, waardoor zij nu zes grote labels en locaties beheren in de buurt van Schiphol.

Consolidatie en groei: opnieuw een grote speler op het gebied van Schiphol Parkeren verkocht

Deze overname markeert opnieuw een belangrijke verschuiving in de markt van Schiphol parkeren, waarbij een grote speler zijn bedrijf heeft verkocht aan dezelfde investeerder die eerder de drie parkeerbedrijven van Mehmet Kilisli overnam. Met de toevoeging van VIP Parking, Comfort Parking en Vakantie Parking aan hun portefeuille, consolideert de investeerder zijn positie als een prominente speler in de branche.

Strategische bundeling: kansen voor eenheid en efficiëntie

Met nu zes grote labels en locaties onder hun beheer, heeft de investeerder de mogelijkheid om deze diverse activa te bundelen tot een geïntegreerde en efficiënte organisatie. Dit biedt kansen voor synergieën en verbeterde dienstverlening aan klanten die gebruik maken van parkeermogelijkheden rondom Schiphol.

Continuïteit gegarandeerd: oud eigenaar blijft actief als manager

Net zoals bij de vorige overname, zal de oud eigenaar van Xclusive Parking, Moenis Valet Parking en Parkingpoint, actief blijven voor het bedrijf als manager. Deze voortdurende betrokkenheid van ervaren management is bedoeld om de overgang soepel te laten verlopen en de operationele continuïteit te waarborgen.

Actieve evaluatie: schipholparkeren.com houdt toezicht op kwaliteit

Bij schipholparkeren.com blijven we nauwlettend de ontwikkelingen volgen en zullen we binnenkort het bedrijf met al zijn labels testen om vast te stellen of het nog steeds voldoet aan de eisen van ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Onze toewijding aan het waarborgen van kwaliteit en betrouwbaarheid in parkeerdiensten rondom Schiphol blijft onveranderd. Met ons directe toezicht streven we ernaar om een objectieve beoordeling te geven van de dienstverlening en ervaring die deze parkeerbedrijven bieden aan reizigers.

Naar de toekomst kijken: benieuwd naar verdere ontwikkelingen

Met deze recente ontwikkelingen kijken zowel de investeerder als de belanghebbenden uit naar de verdere ontwikkelingen binnen de geconsolideerde parkeerorganisatie. De vraag blijft hoe deze fusie van grote parkeerlocaties zal bijdragen aan een verbeterde ervaring voor reizigers die gebruik maken van de diensten nabij Schiphol.

Oprichter van prominente parkeerbedrijven vertrekt naar Dubai, terwijl compagnon zich vestigt in Spanje

Karim Boukhidous verhuist met zijn gezin naar Dubai om van daaruit zijn verdere dromen na te leven, terwijl zijn compagnon zich vestigt in Spanje. Met deze veranderingen nemen beiden afscheid van hun voormalige parkeerbedrijven, waaronder VIP Parking, Comfort Parking en Vakantie Parking, die recent zijn overgenomen door een investeerder.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken