Key Parking

Key Parking is een goedkoop alternatief voor lang parkeren op P3 vlakbij Schiphol. Het parkeerterrein bevindt zich dichtbij Schiphol , waardoor u binnen ongeveer 10 minuten met een shuttle bus naar de luchthaven kunt rijden. Wilt u liever gebruik maken van valet parking, zodat u gewoon voor de deur van de luchthaven kunt uitstappen? U betaalt daarvoor bij Key Parking slechts een paar tientjes extra, waardoor u zelf niet met de koffers op stap hoeft.

Wat dat betreft kunt u goedkoop bij Schiphol parkeren, op het terrein van Key Parking dat onder andere vanaf de A4 uitstekend beschikbaar is. Key Parking heeft een parkeerterrein in de buurt van Schiphol en zet de auto daar voor u weg, of biedt een handige gratis shuttle van en naar de luchthaven. Key Parking is een goedkoop alternatief voor de relatief dure parkeerplaatsen van de luchthaven.

Keurmerk nee
Wassen ja
Shuttle parking ja
Valet parking ja
Minder valide ja
Sleutel bewaring ja
   
1 dag € 25,99
2 dagen € 30,99
3 dagen € 35,99
5 dagen € 45,99
8 dagen € 60,99
15 dagen € 95,99
21 dagen € 125,99
Key Parking Lineauslaan 6
1431 JV Aalsmeer
Vanaf
€25,99
Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

Naar aanbod

Artikelen

Voorkom problemen met parkeren op Schiphol: 17 belangrijke tips

Geplaatst op 28 april, 2022

Problemen met parkeren bij Schiphol voorkomen? De burgemeester van Hoofddorp riep eerder op om valet parking te mijden. Ze gaat daarmee helaas voorbij aan alle betrouwbare bedrijven die hun zaken […]

chevron_rightLees meer