malafide-parkeerbedrijven-verdreven

Malafide parkeerbedrijven bij Schiphol voorgoed verdreven?

Geplaatst op 26 februari, 2020

Malafide parkeerbedrijven bij Schiphol zijn de goedwillende aanbieders een doorn in het oog. Samen met hen houden we de situatie op de luchthaven goed in de gaten. Daarmee voorkomen we dat reizigers een parkeerplaats boeken bij bedrijven die hun beloften niet nakomen. Of op andere manieren zorgen voor teleurstellingen. Op dit moment lijkt de markt vrij van malafide bedrijven, waarmee parkeren rondom Schiphol goed geregeld is. Of dat voorgoed zo blijft? Dat is de vraag, omdat de nieuwe spelers vaak rond de zomermaanden beginnen.

Actief in de zomermaanden

De zomermaanden zijn voor de parkeerbedrijven bij Schiphol traditioneel drukke tijden. Veel reizigers gaan in die periode op vakantie en zoeken dan naar een goedkope parkeerplaats. Voor lang parkeren of op basis van valet parking, waarvoor ze aanbiedingen met elkaar vergelijken.

Het trekt in die zomermaanden nieuwe aanbieders aan, die het helaas niet altijd zo nauw nemen met de richtlijnen en de goede service. In plaats daarvan proberen ze snel geld te verdienen. Ze weten dat ze na de zomermaanden weer verdwijnen, waardoor zelfs slechte reviews van ontevreden klanten ze niet altijd afschrikt.

Dat er op dit moment geen malafide parkeerbedrijven bij Schiphol actief zijn is een mooi gegeven, maar zegt helaas nog niet alles. Het blijft met name de komende maanden belangrijk om goed te kijken naar de nieuwe aanbieders en hoe ze hun beloften waarmaken.

Tests van parkeerbedrijven bij Schiphol

Bij SchipholParkeren.com houden we de situatie goed in de gaten. We doen de komende tijd nieuwe tests bij de parkeerbedrijven. En komt er een nieuw bedrijf bij? We testen de aangeboden parkeerdiensten. Op die manier brengen we in kaart of het gaat om een betrouwbare nieuwe aanbieder of een malafide parkeerbedrijf.

Tip: zelf het risico op een tegenvaller verkleinen? Kijk hoe lang de parkeerbedrijven al bestaan. Gebruik bijvoorbeeld de beoordelingen die we daarover hebben opgesteld. Bedrijven die al meerdere jaren bestaan hebben bewezen dat ze hun zaken goed op orde hebben.

We houden het in de gaten

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen bij Schiphol zelf zo goed mogelijk in de gaten. We gaan langs bij nieuwe aanbieders en spreken met reizigers die daar hun auto (laten) parkeren. Op die manier houden we net als afgelopen jaren in de gaten of de beloften worden waargemaakt.

Blijkt dat er toch weer een malafide parkeerbedrijf op Schiphol actief is of probeert diensten aan te bieden? We zullen het hier uitgebreid melden. En andersom laten we met de beoordelingen en de tests graag zien welke bedrijven hun zaken wel op orde hebben. Met een goedkope parkeerplaats bij Schiphol, op basis van goede kwaliteit en een uitstekende service.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken