iparking schiphol expertbeoordeling

Nieuwe expertbeoordeling van iParking Schiphol: onze ervaring getest en beoordeeld!

Geplaatst op 27 mei, 2024

We hebben recent iParking getest om de kwaliteit van hun valet parking service bij Schiphol te beoordelen. Ondanks dat iParking Schiphol eerder ons kwaliteitskeurmerk had ontvangen, was het noodzakelijk om een herbeoordeling uit te voeren om te zien of deze aanbieder nog steeds voldoet aan de gestelde normen. Hier zijn onze bevindingen:

Veiligheid en parkeerlocaties

iParking Schiphol heeft beveiligde parkeerlocaties bij een hotel in Hoofddorp en een overdekte parkeergarage nabij. Beide locaties zijn voorzien van slagbomen en liggen op respectievelijk 10 en 12 minuten rijden van de vertrekhal. Dit biedt een hoge mate van veiligheid en gemak voor de klanten.

Ervaring en betrouwbaarheid

Opgericht in 2011, heeft iParking Schiphol meer dan een decennium aan ervaring opgebouwd. Deze lange staat van dienst garandeert betrouwbaarheid en expertise in de valet parking branche, een belangrijk criterium voor ons keurmerk.

24/7 beschikbaarheid

iParking is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Dit is cruciaal voor het omgaan met onvoorziene situaties zoals vertraagde vluchten of spoedgevallen. De continue beschikbaarheid draagt aanzienlijk bij aan de klanttevredenheid en de betrouwbaarheid van de service.

Herkenbare bedrijfskleding

De chauffeurs van iParking dragen herkenbare bedrijfskleding, wat helpt bij de communicatie en herkenbaarheid bij de drukke vertrekhal. Tijdens onze test ontmoetten we chauffeur Paul, die professioneel en duidelijk herkenbaar was.

Monitoring van de kilometerstand

Bij terugkomst zagen we een toename van 16 kilometer op de teller voor auto’s geparkeerd bij het een hotel in Hoofddorp en 8 kilometer voor auto’s in de overdekte parkeergarage. Deze afstanden zijn logisch en transparant, wat bijdraagt aan het vertrouwen van de klant.

Minimale wachttijden

iParking monitort vluchttijden nauwkeurig en zorgt ervoor dat voldoende chauffeurs beschikbaar zijn om wachttijden te minimaliseren. Klanten worden gevraagd 30 minuten voor aankomst te bellen, wat de efficiëntie en snelheid van de service ten goede komt.

Veilige en nette rijstijl

Tijdens onze steekproef bleek chauffeur Paul een veilige en nette rijstijl te hanteren. We volgden de auto onopgemerkt en constateerden dat de rijstijl voldeed aan hoge veiligheidseisen, wat het vertrouwen in de service versterkt.

Conclusie

Op basis van onze herbeoordeling voldoet iParking Schiphol aan de eisen van het Schiphol parkeren keurmerk. De beveiligde parkeerlocaties, herkenbare bedrijfskleding, transparante kilometerstanden, minimale wachttijden, en de professionele rijstijl van de chauffeurs maken iParking tot een betrouwbare en efficiënte keuze voor zowel zakelijke als vakantievliegers. iParking blijft een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en betrouwbaarheid bij het parkeren op Schiphol.

Volledige Beoordeling:

  • Veiligheid en parkeerlocaties: De beveiligde parkeerlocaties, zowel bij het Hyatt hotel als de overdekte parkeergarage, bieden een hoge mate van veiligheid en gemak.
  • Ervaring en betrouwbaarheid: Sinds 2011 heeft iParking Schiphol bewezen betrouwbaar en ervaren te zijn in de valet parking branche.
  • 24/7 beschikbaarheid: Altijd bereikbaar, wat essentieel is voor klanttevredenheid en om onvoorziene situaties op te vangen.
  • Herkenbare bedrijfskleding: Duidelijke herkenbaarheid van chauffeurs bevordert de communicatie en klantinteractie.
  • Monitoring van de kilometerstand: Transparante en logische kilometerstanden bij terugkomst van de auto.
  • Minimale wachttijden: Efficiënte planning en voldoende chauffeurs zorgen voor minimale wachttijden.
  • Veilige en nette rijstijl: Chauffeurs hanteren een veilige en nette rijstijl, wat bijdraagt aan de servicekwaliteit.

Met deze positieve bevindingen behoudt iParking Schiphol terecht het Schipholparkeren.com kwaliteitskeurmerk, waarmee het zich blijft onderscheiden als een betrouwbare partner voor valet parking services bij Schiphol.

Bekijk de volledige expertbeoordeling op: iParking Schiphol expertbeoordeling.

Om ongenode gasten te voorkomen, heeft iParking ons verzocht de naam van het hotel waar iParking de auto’s parkeert niet te noemen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken