hd-parking-opnieuw-actief

Omstreden HD Parking weer actief met valet parking bij Schiphol

Geplaatst op 08 januari, 2019

HD Parking is een beruchte naam binnen de parkeerbranche bij Schiphol. Het bedrijf is door de jaren heen met verschillende labels actief geweest. Regelmatig regende het klachten, zowel bij de Koninklijke Marechaussee, Schiphol, andere parkeerbedrijven uit de branche en ook bij ons op SchipholParkeren.com. Daarnaast staan reviewsites zoals Trustpilot en Kiyoh vol met reviews van gedupeerde en ontevreden klanten.

Het bedrijf kwam zelfs in 2018 nog een aantal keren negatief in het nieuws. In een nieuwe mailing presenteert het bedrijf zich als HD Parking Schiphol, waarin het claimt een sterk verbeterde service aan te bieden. Zowel de parkeerbranche, de Koninklijke Marechaussee als Schiphol en wij van SchipholParkeren.com staan op scherp om de ontwikkelingen goed in de gaten te houden.

Negatief in het nieuws

HD Parking kwam door de jaren heen regelmatig in het nieuws, maar helaas niet zo positief. We schreven eerder bijvoorbeeld over het nieuws rondom een drugskoppel dat introk in de woning van reizigers die hun auto via het bedrijf lieten parkeren. Daarnaast besteedde Omroep Max veel aandacht aan parkeerfraude door het bedrijf en had ook de NOS HD Parking op de korrel.

De verschillende berichten tonen een bijzonder negatief verleden. Het is niet uitgesloten dat het bedrijf de zaken nu beter op orde heeft, maar waakzaamheid lijkt geboden. We adviseren reizigers om de aanbiedingen altijd goed te controleren, duidelijke afspraken te maken met het parkeerbedrijf en daar garanties voor te vragen.

We adviseren reizigers bovendien om altijd reviews van parkeerbedrijven te controleren en bij voorkeur te parkeren bij aanbieders met ons Schiphol Parkeren Keurmerk. Bij hen hebben we persoonlijk tests uitgevoerd, waaruit blijkt dat het bedrijf de zaken goed op orde heeft. U kunt er rekenen op een goede service, betrouwbare aanbiedingen en nette chauffeurs die goed omgaan met uw auto.

Geen KvK-registratie en historie vol problemen

Uiteraard hebben we het nieuwe HD Parking Schiphol meteen even tegen het licht gehouden. De op de website vermeldde Kamer van Koophandel-registratie is bij de KvK helaas niet bekend. Bovendien hebben wij diverse verhalen gehoord van klanten die parkeerplaatsen boekten, waarbij het parkeerbedrijf niet kwam opdagen om de auto aan te nemen. Die klanten kregen hun geld niet terug.

Diverse andere parkeerbedrijven zijn niet blij met de negativiteit die HD Parking voor de rest van de branche heeft gecreëerd. Er wordt dan ook zowel door de Koninklijke Marechaussee, Schiphol en andere parkeerbedrijven kritisch gekeken naar de huidige ontwikkelingen.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken