overlijden-ilyas-kara

Overlijden eigenaar Xclusive Parking Ilyas Kara schokt parkeerwereld bij Schiphol

Geplaatst op 17 april, 2017

Ilyas was de eigenaar van Xclusive Parking, waardoor zijn plotselinge overlijden de parkeerwereld rondom de luchthaven enorm heeft geschokt. Veel van de eigenaren en medewerkers van de parkeerbedrijven kennen elkaar, waardoor dit ook voor hen net als voor zijn directe familie en betrokkenen als een enorme klap aankomt.

Eigenaar van Xclusive Parking

Ilyas werkte in het verleden voor onder andere Comfort Parking en besloot uit enthousiasme voor het parkeren van auto’s bij de luchthaven ook zelf een onderneming op te richten. Hij richtte zich op het parkeren van auto’s bij de luchthaven, goedkoper dan op de terreinen van Schiphol zelf.

Afgelopen maand nog ontving Ilyas van ons het Keurmerk Schiphol Parkeren, waarmee we hem beloonden voor zijn goede werk en betrouwbare parkeerdiensten. Het bedrijf stond bekend om de goede valet service die er beschikbaar is, waarbij de auto gewoon bij de vertrekhal kan worden afgegeven om die door de ervaren chauffeurs te laten parkeren.

De goede services van Xclusive Parking bleven ook bij de collega’s niet onopgemerkt. Op die manier slaagde Ilyas er in om bijvoorbeeld de valet diensten voor Parkingpoint, Autohotel en Sky-Park te verzorgen, waardoor ook hun klanten daar gebruik van konden maken.

Veel hulp voor het parkeerbedrijf

Ilyas stond bekend als een geliefd persoon in heel de parkeerwereld bij Schiphol en was bovendien een gedreven ondernemer. Hij wist al op jonge leeftijd een mooie onderneming op te bouwen. Mede om die reden heeft het bedrijf samen met zijn familie besloten om de onderneming voort te zetten en die in zijn gedachten verder uit te bouwen.

Direct na het overlijden kreeg Xclusive Parking veel hulp aangeboden van diverse parkeerbedrijven rondom Schiphol. Zij slaan de handen ineen om het plotselinge verlies te verwerken en bieden hulp om de valet services voor klanten deze periode zo goed mogelijk door te laten gaan. Xclusive Parking heeft ons aangegeven via deze weg graag alle parkeerbedrijven te willen bedanken voor hun steun en geboden hulp na het overlijden van Ilyas.

Namens SchipholParkeren.com wensen wij de familie, collega’s en iedereen om hem heen heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken