Parkeren Schiphol P3

parkeren-schiphol-p3Parkeren Schiphol P3 is de locatie voor lang parkeren. Het is het eigen parkeerterrein van Schiphol, waar tegenwoordig ook een nieuwe parkeergarage beschikbaar is. P3 Parking is een groot parkeerterrein met een groot aantal plekken, de parkeergarage biedt de mogelijkheid om de auto op het voorste gedeelte van het terrein neer te zetten.

Schiphol Smart Parking

Schiphol Parking P3 staat online bekend als Schiphol Smart Parking. Het is verstandig om de parkeerplaatsen er online op voorhand te reserveren. Dat levert een scherpere prijs op en zorgt er bovendien voor dat u zeker weet dat er een plaats beschikbaar is.

Benieuwd hoe Schiphol Smart Parking scoort ten opzichte van de andere parkeeraanbieders? We zorgen er met de Schiphol Smart Parking review voor dat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast beoordeelden we de parkeeraanbieder van Schiphol zelf aan de hand van de eisen die we stellen om parkeerbedrijven in aanmerking te laten komen voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk.

Schiphol P3 vormt de meest voordelige keuze binnen de parkeermogelijkheden van de luchthaven zelf, vooral wanneer u er 5 dagen of langer staat. Parkeren op Schiphol P3 vormt dan een relatief voordelige keuze. Vervolgens is er een shuttle service beschikbaar om u naar de vertrekhal van de luchthaven te brengen. Uiteraard kunt u die shuttle ook weer gebruiken om vanaf de aankomsthal terug te reizen naar uw auto en die op te pikken. P3 Parking Schiphol staat bekend om de relatief scherpe tarieven, al is het ook de moeite waard om de andere parkeeraanbieders bij ons op de website te vergelijken.

P3 Parking op Schiphol reserveren

Online een plaats op P3 Parking op Schiphol reserveren? U kunt daarvoor gebruik maken van Schiphol Smart Parking. Het is voldoende om online aan te geven wanneer u zal arriveren en hoe lang u vervolgens gebruik wilt maken van de parkeerplaats. Met name wanneer u enkele maanden tot enkele weken voor vertrek al een reservering maakt heeft u de mogelijkheid om te profiteren van scherpe tarieven.

Zodra u besluit om gebruik te maken van Schiphol P3 heeft u bovendien de kans om aan te geven of u op het parkeerterrein wilt staan of dat u liever wilt parkeren in de parkeergarage. Deze heet de Smart Parking Garage en biedt u de mogelijkheid om sneller vooraan te parkeren. Dat betekent dat u sneller bij de shuttle bus bent en dat ook de terugweg sneller verloopt.

U dient minimaal 2 dagen te parkeren om gebruik te kunnen maken van P3 Parking Schiphol. Wilt u korter parkeren? Dan kunt u gebruik maken van de mogelijkheden tot kort parkeren. Parkeren op Schiphol P3 is vooral voordelig wanneer u op tijd reserveert. Toch is het de moeite waard om ook de andere betrouwbare parkeeraanbieders goed met elkaar te vergelijken.

Alle parkeeropties nu vergelijken