parkflyrent

ParkFlyRent: nieuwe aanbieder om gratis te parkeren bij Schiphol

Geplaatst op 12 januari, 2018

Gratis parkeren bij Schiphol: is dat te mooi om waar te zijn? Nee, het is werkelijkheid dankzij ParkFlyRent. Een parkeerbedrijf dat het mogelijk maakt om de auto voor €0 te parkeren. En hoe dat kan? Het bedrijf verhuurt jouw auto aan anderen in de omgeving. Volledig verzekerd en naar eigen zeggen zonder gedoe.

Terwijl u als eigenaar van de auto op reis gaat zet ParkFlyRent de auto in voor huurders. Zij kunnen uw auto rijden, omdat u er in de tussentijd toch geen gebruik van kunt maken. Veilig en vertrouwd, dankzij een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen. En netjes verzekerd, zodat u zich daar volgens de aanbieder helemaal geen zorgen over hoeft te maken.

Gratis parkeren bij Schiphol

Het is op die manier mogelijk om gratis te parkeren bij Schiphol. Dus niet zomaar goedkoop of goedkoper dan de huidige aanbiedingen, maar volledig gratis. Voor €0 de auto parkeren. Een paar dagen of langer, door gebruik te maken van de parkeerdiensten van ParkFlyRent.

Het bedrijf heeft veel positieve beoordelingen en won bijvoorbeeld de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs. Het bedrijf wordt steeds bekender bij het grote publiek, vandaar dat we bij Schipholparkeren.com hebben besloten om de parkeerplaatsen aan te bieden in onze vergelijker.

Reserveren, parkeren en verhuren

Benieuwd hoe het werkt om gratis te parkeren bij ParkFlyRent? Er is sprake van 3 stappen:

  • Parkeerplek reserveren
    Na het boeken van uw vliegreis kunt u bij ParkFlyRent online een parkeerplek reserveren. Tenminste, een plek in het systeem om de auto aan te bieden voor verhuur. Het bedrijf hanteert een aantal voorwaarden, dus controleert iedere aanvraag en laat dan weten of de auto is toegelaten.
  • Auto afgeven op kantoor
    Op de dag van vertrek is het mogelijk om de auto op kantoor bij Schiphol of Eindhoven Airport af te geven. Vanaf daar rijdt een medewerker u naar de luchthaven, om daar voor de deur van de vertrekhal uit te stappen.
  • Auto bij de terminal overnemen
    Bij terugkomst staat de auto weer netjes voor de deur van de terminal te wachten. Om meteen weer weg te rijden. En als de auto goed verhuurd is levert dat mogelijk ook nog een leuke verdienste op.

ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs

ParkFlyRent heeft eerder de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs gewonnen. Het bedrijf wordt wat dat betreft al goed serieus genomen en dat lijkt alleen nog
maar verder te gaan groeien. Het is daarom de moeite waard om de dienst in ieder geval een keer uit te proberen. Wij zullen binnenkort onze auto’s parkeren bij ParkFlyRent, zodat we daar ook een beoordeling over kunnen schrijven en precies kunnen aangeven wat onze ervaringen zijn.

Update: ParkFlyRent sluit haar deuren: autodelen op het vliegveld mislukt

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken