p3-parkeren

Lang Parkeren P3 of valet parking rondom Schiphol?

Geplaatst op 27 augustus, 2016

Parkeren op Schiphol tijdens de aanstaande vakantie of het weekendje weg? U heeft de keuze uit P3 Lang Parkeren op de officiële parkeerplaats, budget parkeren voor een zo laag mogelijke prijs of valet parking rondom de luchthaven. Hoe verhouden deze keuzes zich tot elkaar en wat vormt de beste optie? We zetten de verschillende mogelijkheden om te parkeren op of bij Schiphol voor u op een rij.

Zoals in de vergelijking te zien is het parkeren op luchthaven Schiphol relatief duur. U betaalt €59,50 voor 8 dagen of €78 voor 11 dagen. Automotel biedt met respectievelijk €38 en €52 een beduidend goedkopere oplossing. Sky-Park biedt de mogelijkheid respectievelijk €10 of €16,50 te besparen en stelt daar slechts 2 minuten extra in de shuttle bus tegenover. Voor slechts een paar euro meer valt er rondom Schiphol gebruik te maken van valet parking, bijvoorbeeld bij Xclusive Parking.

Parkeren op de officiële Schiphol Parking

P3 Lang Parkeren vormt de officiële parkeerplaats voor lang parkeren op Schiphol. De shuttle service doet er ongeveer 5 minuten over naar de luchthaven en het is verstandig om (ruim) op voorhand te reserveren. U betaalt er voor zowel de parkeerplaats als voor het feit dat u de officiële parkeerplaats gebruikt. Dit maakt P3 Lang Parkeren een relatief dure keuze, die leidt tot een hoge mate van vertrouwen.

Parkeren op een budgetlocatie

Goedkoper parkeren rondom Schiphol? Automotel is met €38 voor 8 dagen de goedkoopste keuze in ons overzicht. Dit betekent echter wel dat u ruim 2x zo lang in de shuttle service zit, vanwege een grotere afstand tot het vliegveld. Bovendien staat uw auto er niet op asfalt, maar op grind.

Een alternatief is Sky-Park, op slechts 7 minuten van de luchthaven. U kunt dan goedkoper parkeren bij Schiphol, terwijl uw auto net als bij P3 Lang Parkeren. Er is sprake van een goede beveiliging van het terrein en de shuttle brengt u direct naar de vertrekhal. De service is gelijk aan die van P3 Lang Parkeren. U hoeft minder lang vooraf te reserveren en u betaalt een lagere prijs.

Luxe valet parking rondom Schiphol

Vindt u de prijs minder van belang en gaat het u vooral om gemak?  Dan vormt valet parking bij iParking Schiphol een interessante keuze. iParking maakt gebruik van  uitstekende parkeerfaciliteiten op slechts 6-8 minuten rijden vanaf de vertrekpassage. iParking werkt met een betrokken en gemotiveerd team, service gericht, communicatief vaardig, en netjes gekleed in stijlvolle bedrijfskleding.U kunt de auto voor de deur van de vertrekhal afgeven en die weer ontvangen zodra u de aankomsthal uit gelopen komt.

De grootste en meest voordelige aanbieder van valet parking bij Schiphol is Central Parking. Central Parking is al ruim 5 jaar het grootste parkeerbedrijf dat valet parking aanbiedt in de omgeving van Schiphol. Met ruim 60 chauffeurs parkeert het bedrijf meer dan 40.000 auto’s per jaar. Dankzij onze scherpe prijsafspraken met de parkeeraanbieder betaalt u voor 9 dagen parkeren een bedrag van slechts €48,99 (27-8-2016).

P3 Lang Parkeren vormt als officiële parkeerplaats een betrouwbare, maar ook dure keuze. Lees de tests en beoordelingen van de verschillende parkeeraanbieders bij ons op de site, zodat u voor een beduidend lager bedrag of betere service kunt rekenen op een minstens zo betrouwbare parkeerplaats waar u de auto neer kunt zetten tijdens uw vakantie vanaf Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken