p3-parkeren

Parkeermogelijkheden rondom Schiphol: Een vergelijking van P3 Lang Parkeren en valet parking

Geplaatst op 05 mei, 2024

Bij het plannen van uw reis voor de komende vakantie of weekendje weg, staat het parkeren op Schiphol wellicht op uw agenda. De keuze tussen P3 Lang Parkeren op de officiële parkeerplaats, budget parkeren tegen een voordelige prijs of valet parking rondom de luchthaven, kan een cruciale overweging zijn. Om u te helpen de beste keuze te maken, presenteren wij hier een overzicht van de verschillende parkeermogelijkheden op en rondom Schiphol.

Prijsoverzicht: officiële Schiphol parking versus alternatieven

Een nadere blik op de prijzen onthult dat parkeren op de luchthaven van Schiphol relatief prijzig is. Voor 8 dagen betaalt u €137,50 en voor 11 dagen €156,00. In vergelijking biedt Quick Parking aanzienlijk voordeligere tarieven van respectievelijk €87,50 en €109,50. GreenParking stelt u in staat om €10 of €16,50 te besparen, met slechts een extra reistijd van 2 minuten in de shuttlebus. Voor een bescheiden meerprijs kunt u ook gebruikmaken van valet parking rondom Schiphol, bijvoorbeeld bij Xclusive Parking.

P3 Lang Parkeren: officiële parkeeroptie

P3 Lang Parkeren is de door Schiphol aangeboden officiële parkeerplaats voor lang parkeren. Met een shuttle service die circa 5 minuten naar de luchthaven duurt, wordt aangeraden om ruim van tevoren te reserveren. De kosten omvatten zowel de parkeerplaats als het gebruik van de officiële parkeervoorziening, waardoor P3 Lang Parkeren een relatief kostbare, maar betrouwbare keuze vormt.

Budgetvriendelijk parkeren

Voor voordeliger parkeren in de omgeving van Schiphol, is  de goedkoopste optie in ons assortiment, met €60,00 voor 8 dagen. Dit impliceert echter een langere reistijd in de shuttle service vanwege de grotere afstand tot de luchthaven. GreenParking, gelegen op slechts 12 minuten afstand, biedt een eveneens voordelig alternatief. De beveiliging van het terrein is van een hoog niveau en de shuttle service leidt u rechtstreeks naar de vertrekhal, met vergelijkbare servicekwaliteit als bij P3 Lang Parkeren maar voor een lagere prijs.

Elegante valet parking

Indien gemak prioriteit heeft boven prijs, is valet parking bij iParking Schiphol een aantrekkelijke keuze. Met uitmuntende parkeerfaciliteiten op slechts 6-8 minuten rijden van de vertrekpassage, biedt iParking een toegewijd team dat servicegericht, communicatief vaardig en keurig gekleed is in stijlvolle bedrijfsuniformen. U kunt uw auto voor de deur van de vertrekhal overdragen en bij terugkomst ontvangen.

Central Parking: toonaangevende valet parking aanbieder

Central Parking is de grootste en meest voordelige aanbieder van valet parking rondom Schiphol, met ruim 5 jaar ervaring in het parkeren van meer dan 40.000 auto’s per jaar. Dankzij scherpe prijsafspraken biedt Central Parking een concurrerend tarief van slechts €48,99 voor 8 dagen parkeren (op het moment van schrijven).

Overweegt u P3 Lang Parkeren, de betrouwbare doch prijzige officiële parkeeroptie, of een alternatief dat een meer voordelige prijs of verbeterde service biedt? Raadpleeg de expertbeoordelingen van diverse parkeeraanbieders op onze website om een betrouwbaar parkeeralternatief te vinden voor uw vakantie vanaf Schiphol.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken