123-parking-schiphol

Top Valet VIP Parking en 123 Parking: ‘Gelukkig zitten we dichtbij de vertrekhallen’

Geplaatst op 04 juli, 2021

Top Valet VIP Parking en 123 Parking hebben het lastig, maar eigenaresse Debby heeft vertrouwen dat het goedkomt. “We zitten dichtbij de vertrekhallen, daar zijn we momenteel heel blij mee.” Ze doelt op de service die reizigers waarderen. Dat was altijd al het geval, maar lijkt de komende periode nog belangrijker te worden.

Ze is eigenaar van een parkeerbedrijf voor valet parking en een bedrijf voor shuttle parkeren. De beide bedrijven hebben het lastig, omdat er weinig reizigers via Schiphol zijn. Daarmee is het aantal reizigers dat een auto komt parkeren automatisch ook een stuk kleiner.

12 jaar ervaring als parkeerbedrijf

“We hebben 12 jaar ervaring met de beide parkeerbedrijven,” vertelt Debby. “In die tijd hebben we veel meegemaakt en ook het begin was best uitdagend. Toch hadden we zo’n jaar als dat we nu achter de rug hebben nooit kunnen voorspellen.”

Tegelijkertijd is ze blij dat ze dat nu nog kan vertellen. Dat betekent namelijk dat de beide bedrijven nog overeind staan. Dit valt niet van alle parkeerbedrijven om haar heen te zeggen, sommigen hebben de deuren helaas al moeten sluiten.

Dichtbij de vertrekhallen

“We zitten met onze parkeerbedrijven heel dicht bij de vertrekhallen. Daarom kunnen we nu uitstekende service bieden, iets dat reizigers extra lijken te waarderen,” licht ze toe.

Dat lijkt extra belangrijk voor zakelijke reizigers. Die kunnen dankzij een samenwerking met AirportBusinessParking nu zelfs onbeperkt parkeren voor een periode van bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden. Debby vertelt: “Je gaat op zoek naar alternatieven. We merkten dat hier behoefte aan is, dus zijn de samenwerking aangegaan om ons aan te passen aan de huidige situatie.”

De komende tijd herstellen

Debby wil liever niet te veel woorden vuil maken aan de afgelopen periode. Natuurlijk hebben ook haar bedrijven het zwaar, omdat de omzet voor een groot deel is weggevallen. De zakelijke reizigers maken een deel goed, maar het is niet wat het voorheen was.

“We zijn er klaar voor om de komende tijd te herstellen. Natuurlijk zullen we dingen veranderen, zodra zich nieuwe kansen voordoen. Tot die tijd blijven we het doen zoals we het deden. Daarmee hebben we meer dan 10 jaar ontzettend veel successen geboekt. Dus we hebben er vertrouwen in dat het ook de komende zomer helemaal goed gaat komen,” besluit ze.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken