wildgroei-parkeerbedrijven-schiphol

Wildgroei aan parkeerbedrijven bij Schiphol zet door: 10 nieuwe aanbieders

Geplaatst op 07 december, 2018

Er lijkt geen einde te komen aan het aantal nieuwe parkeerbedrijven. Eerder dit jaar schreven we al over 5 nieuwe bedrijven en daar zijn er daarna nog eens 5 bijgekomen. Dat brengt het totaal aan nieuwe bedrijven dit jaar al op 10, waardoor er sprake lijkt te zijn van een ware wildgroei.

Het gaat nu om de volgende 5 nieuwe parkeerbedrijven bij Schiphol:

  1. Move On Parking
  2. Ontime Parking
  3. The Star Parking
  4. SecureValetParking
  5. Amsterdam Airport Parkeren

Let op: We hebben de vijf bedrijven helaas nog niet kunnen testen. Er is sprake van problemen met valet parking in Hoofddorp, waarbij nieuwe bedrijven worden genoemd als verantwoordelijken. Wij kunnen helaas nog niet aangeven welke bedrijven dit zijn, waardoor we ook niet kunnen bevestigen of het gaat om een van de namen uit dit rijtje.

Aanbod neemt toe: wildgroei onder parkeerbedrijven

Het aanbod aan parkeerbedrijven neemt toe. Dat is normaal gesproken een goede zaak, bijvoorbeeld omdat het helpt om de prijzen laag te houden. U heeft als reiziger iets te kiezen, waardoor de bedrijven hun best doen om voor een scherpe prijs een goede parkeerplaats aan te bieden.

Houd er aan de andere kant rekening mee dat de nieuwe bedrijven het niet overzichtelijker maken. Wij doen ons best met het Schiphol Parkeren Keurmerk, zodat u in ieder geval na kunt gaan welke bedrijven hun zaken goed op orde hebben. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat de nieuwe parkeerbedrijven uw auto parkeren op een bedrijventerrein in Hoofddorp, waar dat niet is toegestaan. Dat kan een weggesleepte auto of een wielklem opleveren, waardoor u 159 euro moet betalen en een flinke vertraging kunt oplopen.

Niet allemaal betrouwbare parkeerbedrijven

Er is wat dat betreft helaas niet automatisch sprake van nieuwe betrouwbare parkeerbedrijven. Er is in een aantal gevallen sprake van malafide aanbieders. Dat betekent dat het altijd verstandig is om onze tests af te wachten, op basis waarvan we kunnen aangeven of u uw auto met een gerust hart bij een nieuwe bedrijf kunt parkeren.

Tests van nieuwe parkeerbedrijven: Schiphol Parkeren Keurmerk

We testen de nieuwe bedrijven die lang parkeren bij Schiphol en valet parking aanbieden. Zo ontdekt u eenvoudig of u uw auto daar neer kunt zetten, voor de scherpe prijs die zij berekenen. We controleren onder andere of de bedrijven netjes werken, goed met de auto’s omgaan en beveiliging aanbieden op de parkeerplaats.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken