park-and-fly-12.5-jaar

Gefeliciteerd! Park & Fly al 12,5 jaar betrouwbaar parkeerbedrijf bij Schiphol

Geplaatst op 11 maart, 2019

Park & Fly viert haar 12,5-jarig bestaan en is daarmee een van de betrouwbare parkeerbedrijven bij Schiphol. Het bedrijf heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd en komt steevast goed door de tests en keuringen die we doen om de geboden service en parkeerplekken in kaart te brengen.

Het parkeerbedrijf bij Schiphol heeft doorlopend geïnvesteerd in de aangeboden service en om auto’s op een zo veilig en voordelig mogelijke manier te parkeren. Die strategie blijkt zich uit te betalen, omdat het bedrag met haar 12,5-jarig bestaan tot de ervaren aanbieders bij de luchthaven is gaan horen.

Luxe wachtruimte met koffie en thee

Park & Fly gaat verder dan een goedkope parkeerplaats bij Schiphol alleen. Klanten kunnen er bovendien rekenen op een luxe wachtruimte met een gratis kopje koffie of thee. Het is een van de manieren waarop het bedrijf zich graag onderscheidt van veel andere aanbieders. Door net een stapje verder te gaan met het aanbod, iets dat veel reizigers waarderen als ze hun auto parkeren.

Vorig jaar besloot Park & Fly geen valet parking meer aan te bieden. Het bedrijf biedt alleen nog shuttle-parkeerplaatsen, voor reizigers die hun auto graag zelf parkeren en daarna met een shuttle in korte tijd naar de vertrekhal op Schiphol reizen.

Eigenaar Tony Jongkind licht toe: “Dat was een heel bewuste keuze, om klanten een alternatief te bieden voor het dure parkeren op de luchthaven zelf. Wij zijn niet alleen goedkoper, klanten kunnen bij ons bovendien veilig en overdekt parkeren.”

Het bedrijf heeft de beveiliging goed op orde, waardoor er geen anderen bij de auto in de buurt kunnen komen. En vaak is het niet nodig, maar als de shuttlebus even op zich laat wachten kunnen klanten de luxe wachtruimte gebruiken en er een kopje koffie of thee drinken.

Goed herkenbare shuttlebussen

“We maken het onze klanten graag zo goed mogelijk naar wens. Als ze even moeten wachten op de shuttlebus bijvoorbeeld. En die bussen zijn extra goed herkenbaar gemaakt, waardoor onze reizigers die ook bij terugkomst op Schiphol makkelijk kunnen vinden,” vertelt Jongkind verder.

De veilige parkeerplaatsen, goede service en herkenbare shuttlebussen zijn belangrijke redenen geweest om Park & Fly te belonen met het Schiphol Parkeren Keurmerk. Dat deden we een aantal jaren geleden al, waarna het bedrijf de service alleen maar verder verbeterd heeft.

Veel terugkerende klanten bij Park & Fly

“We zijn er trots op dat klanten die bij ons voor het eerst een parkeerplaats boeken daarna graag nog eens terugkomen. Ze ervaren onze goede service en veilige parkeerplaatsen, terwijl ze daarvoor minder betalen dan op de luchthaven zelf,” vertelt Jongkind tot besluit.

We feliciteren Park & Fly met hun 12,5-jarig bestaan en hopen dat zoveel mogelijk andere parkeerbedrijven bij Schiphol een voorbeeld nemen aan dit bedrijf dat de zaken heel duidelijk goed op orde heeft.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken