vakantie-parking-keurmerk

Gefeliciteerd! Vakantie Parking ontvangt het Keurmerk Schiphol Parkeren

Geplaatst op 31 maart, 2017

Vakantie Parking is naar eigen zeggen de meest betrouwbare parkeeraanbieder uit 2016. We kunnen inderdaad bevestigen dat het parkeerbedrijf betrouwbare parkeerplaatsen bij de luchthaven aanbiedt. We feliciteren Vakantie Parking daarom met ons Keurmerk Schiphol Parkeren, op basis van de verschillende parkeeracties die we er hebben gedaan om de kwaliteit te kunnen beoordelen.

Bij Vakantie Parking kunt u gebruik maken van shuttle parking of valet parking, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Het is goedkoper dan parkeren op P3 Lang Parkeren, terwijl de auto zich in de beide gevallen op slechts 7 minuten rijden van de luchthaven bevindt. Dat betekent dat u een korte rit met de shuttle bus maakt of dat de chauffeur niet ver hoeft te rijden om uw eigen auto te parkeren.

Voordelig parkeren op Schiphol

Vakantie Parking maakt z’n naam in ieder geval waar door uw auto voordelig te parkeren. U kunt online aangeven wanneer u aankomt en weer wilt vertrekken, zodat u online de beschikbaarheid kunt controleren en de prijs kunt opvragen. Uiteraard kunt u zelf aangeven of u gebruik wilt maken van shuttle parkeren of valet parkeren. In de beide gevallen kunt u rekenen op een scherpe prijs, betrouwbare aanbieding en uiteraard transparantie over de werkwijze. Dit zijn zaken die we enorm waarderen en waarvoor we het Keurmerk Schiphol Parkeren aan de aanbieder hebben kunnen uitdelen.

“We zijn heel blij dat we het Keurmerk Schiphol Parkeren hebben mogen ontvangen,” aldus de directeur van Vakantie Parking. Hij vervolgt: “we werken er iedere dag hard aan om goedkope parkeerplaatsen aan te bieden met een hoge betrouwbaarheid en het is mooi om te zien dat we daar op deze manier voor beloond worden. We hopen op deze manier nog meer klanten te kunnen overtuigen van onze goedkope parkeerdiensten bij Schiphol, altijd op basis van transparantie en een hoge mate van betrouwbaarheid.”

certificaat-vakantie-parkingBeveiliging en op korte afstand van de luchthaven

We hebben meerdere keren auto’s geparkeerd bij Vakantie Parking, zowel op basis van shuttle parking als op basis van valet parkeren. We merkten tijdens die parkeeracties dat de chauffeurs netjes met de auto omgaan en dat de medewerkers heel behulpzaam zijn voor alle klanten. De service is vergelijkbaar met die van de andere merken van Airport Parking Solutions. Vakantie Parking is een van de labels, net als Comfort Parking en VIP Parking. Ook zij kregen van ons het Keurmerk Schiphol Parkeren, omdat ze hun zaken goed op orde hebben.

We deelden Vakantie Parking ons keurmerk uit en feliciteren de aanbieder daarmee. We willen onze bezoekers daarmee aangeven dat de parkeeraanbieder de zaken goed op orde heeft, waardoor u er zonder zorgen uw auto kunt parkeren. U kunt online de beschikbaarheid controleren en de prijs opvragen, waarvoor u de auto op een 24/7 beveilig terrein kunt neerzetten of neer kunt laten zetten.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken