parkeerbedrijven-vooruit-kijken

Parkeerbedrijven bij Schiphol willen weer vooruit kijken

Geplaatst op 28 augustus, 2020

De parkeerbedrijven bij Schiphol hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid om het goed te doen. Die overtuiging is alleen maar sterker geworden, nadat het vorig jaar met een paar nieuwkomers mis is gegaan. Nu Omroep Max daar nóg een keer op in is gegaan en bovendien de coronacrisis nog steeds niet voorbij is staat het water een aantal van de bedrijven behoorlijk aan de lippen.

Ze willen vooruit, maar hebben veel last van de problemen die een paar nieuwkomers vorig jaar hebben veroorzaakt. Nieuwkomers die bovendien alweer vertrokken zijn, omdat ze merkten dat er meer bij komt kijken om een betrouwbaar parkeerbedrijf bij Schiphol op te bouwen.

Omroep Max herhaalt de problemen

Omroep Max heeft vorig jaar uitgebreid bericht over de problemen met de nieuwe parkeerbedrijven bij Schiphol. Als belangrijke rotte appels, die er inmiddels uit zijn. Maar waar de aandacht nog steeds naar uit blijft gaan, omdat gedupeerden hun recht willen halen en de omroep ze daar graag bij wil helpen.

Tegelijkertijd zit dat de vooruitgang bij de andere parkeerbedrijven bij Schiphol in de weg. Die vooruit willen, om weer te laten zien dat ze hun zaken wél goed op orde hebben. Zoals dat ook in de jaren daarvoor het geval was, voordat de problemen met de nieuwe bedrijven ontstonden.

“We werken er keihard aan om heel de parkeerbranche bij Schiphol er weer beter uit te laten zien. We hebben last gehad van een aantal cowboys in de markt, maar zijn nu gelukkig over met bedrijven die echt goede parkeerdiensten willen aanbieden,” vertelt een van de eigenaren. Een ander vult aan: “Natuurlijk begrijpen we dat de media reizigers willen waarschuwen voor problemen. Toch zijn die inmiddels achter de rug, dus zouden we het waarderen als ze ook laten zien dat we vooruit gaan en het met elkaar weer goed voor elkaar hebben.”

Schoon schip gemaakt voor parkeren bij Schiphol

De ‘rotte appels’ zijn eruit, waardoor in grote lijnen de bedrijven weer over zijn die het eerst ook goed deden. Voordat een paar nieuwe bedrijven dachten makkelijk geld te kunnen verdienen. Zonder service en zonder betrouwbare parkeerplaatsen, iets dat in de praktijk tot allerlei problemen leidde.

Die zijn inmiddels voorbij, omdat de betrouwbare parkeerbedrijven zijn overgebleven. Die ervoor zorgen dat reizigers hun auto goedkoop bij Schiphol parkeren. Door de auto zelf te parkeren (shuttle parkeren) of door de auto door een betrouwbare chauffeur weg te laten zetten (valet parking). Voor scherpe tarieven en met een goede service, om reizigers een goede parkeerervaring aan te bieden.

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken