nieuw-keurmerk-parkeerbedrijven-schiphol

Nieuw keurmerk parkeerbedrijven bij luchthavens

Geplaatst op 02 maart, 2020

Parkeren bij Schiphol hoeft niet duur te zijn, dankzij het grote aanbod parkeerbedrijven. Maar, hoe vinden reizigers een voordelige, veilige en bovendien betrouwbare parkeerplaats? Naast ons eigen keurmerk is er een nieuwe controlerende partij bijgekomen: Kwaliteitszorg Parkeren. Het bedrijf houdt de parkeerbedrijven goed in de gaten en vertelt reizigers waar ze hun auto zonder zorgen kunnen parkeren. Wat ons betreft een goede ontwikkeling, om zoveel mogelijk betrouwbare informatie te vertrekken.

Het nieuwe initiatief geeft aan parkeerbedrijven te willen certificeren. Rondom Schiphol en Rotterdam, al is de kans groot dat het binnenkort ook zal gaan om andere luchthavens in Nederland. De onafhankelijkheid van het keurmerk draagt bij aan de boodschap die ook wij graag overbrengen. Het is belangrijk om goed te kijken naar meer dan de prijs alleen. Het is een betrouwbare parkeerplaats die voor een aantrekkelijke prijs een goede keuze vormt.

Goede parkeerbedrijven bij Schiphol

In meer brede zin vinden we het goed om te zien dat opnieuw blijkt dat veel parkeerbedrijven bij Schiphol de zaken goed op orde hebben. Als dat niet het geval zou zijn zou geen van de bedrijven een certificering ontvangen, uitgaande van de goede bedoelingen van het nieuwe keurmerk.

In de praktijk merken we ook zelf dat veel van de bedrijven de zaken goed regelen. Ze bieden uitstekende service, hebben mooie parkeerterreinen en de chauffeurs gaan netjes met de auto’s om. Sterker nog, Central Parking boekt veel succes met de focus op goede service en op het moment bereiken ons zelfs geen berichten van malafide parkeerbedrijven.

Tests en (video)reviews

Ook in 2020 doen we weer nieuwe tests, maken we video’s en schrijven we nieuwe beoordelingen. Op die manier houden we de bedrijven doorlopend in de gaten, om na te gaan of ze hun beloften nakomen.

Dat doen we doen naar meer te kijken dan de website alleen. We parkeren onze auto’s, zoals de reizigers zelf dat ook zouden doen. Op die manier hebben we de volledige ervaring die klanten er ook hebben, op basis waarvan we onze beoordelingen kunnen schrijven.

Kijkje in de keuken bij parkeerbedrijven en het nieuws

Op SchipholParkeren.com geven we graag een kijkje in de keuken bij de parkeerbedrijven. Daarnaast zorgen we er met de nieuwsartikelen voor dat we de ontwikkelingen tonen. En af en toe treden we op in de media, zoals afgelopen jaar rondom de problemen met valet parking. Onder andere De Telegraaf en een aantal andere media vroegen ons toen naar onze bevindingen.

*Update: KZP-keurmerk stopt: einde voor Kwaliteitszorg Parkeren

Lees meer:

navigate_next Parkeren Schiphol vergelijken