Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben?

Ja, verschillende parkeeraanbieders bieden aanvullende diensten. Wilt u de auto schoon laten maken op het moment dat u op reis bent? U betaalt daarvoor een klein extra bedrag. Het is verstandig om dit op voorhand aan te geven, zodat de parkeeraanbieder daar rekening mee kan houden tijdens het parkeren. Wanneer u terugkomt bij uw auto of de chauffeur deze op basis van valet parking voorrijdt is deze weer mooi schoon, desgewenst van binnen en van buiten.

Maakt u gebruik van valet parking en wilt u de auto schoon laten maken? U kunt de auto zowel van buiten als van binnen laten reinigen. De parkeeraanbieder heeft uw sleutel in beheer, zodat zij toegang hebben tot de auto. Wilt u de auto alleen laten wassen? In sommige gevallen heeft de parkeeraanbieder daar de sleutel bij nodig, om de auto door de wasstraat te rijden of deze op de wasplaats te zetten. Laat de sleutel dus achter op het moment dat u vertrekt.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?