Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?

Ja, het is mogelijk om uw motor te parkeren bij Schiphol. Reist u per motor naar Schiphol? U betaalt in de meeste gevallen een lager tarief dan wanneer u er een auto wenst te parkeren. Dat komt door het feit dat de motor minder ruimte inneemt, waardoor de aanbieders daar efficiënter mee om kunnen gaan.

Er bestaan twee mogelijkheden op het moment dat u een motor wenst te parkeren bij Schiphol. Wilt u gebruik maken van valet parking? Een chauffeur met een motorrijbewijs zal u ontvangen. De chauffeur stapt op uw motor en rijdt deze naar de parkeerplaats. In het geval van een shuttle bus bij lang parkeren kunt u gewoon zelf naar de parkeerplaats rijden. Vervolgens neemt u de shuttle bus naar de luchthaven. De shuttle bus brengt u ook weer terug, zodat u daar zelf weer op uw geparkeerde motor bij Schiphol kunt stappen om terug te rijden.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?