Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?

De parkeeraanbieders die u bij ons op de website vindt zijn 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Het is een van de voorwaarden voor het Schiphol Parkeren Keurmerk, waarmee we ervoor zorgen dat u er op ieder gewenst moment terecht kunt.

Wilt u er midden in de nacht voor zorgen dat u er kunt parkeren om vervolgens door te reizen naar de luchthaven? Indien u gebruik wilt maken van een shuttle service bij de parkeeraanbieder is het verstandig om dit op voorhand door te geven. Sommige aanbieders vragen u dat ruim vooraf te doen. Op die manier heeft de parkeeraanbieder de mogelijkheid tijdig een shuttle service klaar te zetten, die u naar de luchthaven kan brengen of die u weer op kan halen. Het maakt dankzij de 24/7 bereikbaarheid van de parkeeraanbieders niet uit of u ‘s morgens vroeg of juist nog laat in het weekend vertrekt of arriveert.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?