Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?

U kunt uw parkeerplaats op of rondom Schiphol op voorhand reserveren. Dat betekent dat de aanbieder een parkeerplaats voor u vrijhoudt. U kunt de plaats op voorhand afrekenen, bijvoorbeeld met behulp van uw creditcard of door middel van iDeal. Dankzij de vooruitbetaling hoeft u zich daar tijdens uw reis geen zorgen meer over te maken.

Parkeert u langer dan u van tevoren had aangegeven? Dat is geen probleem, in dat geval kunt u het verschil alsnog afrekenen bij de parkeeraanbieder. Houd er rekening mee dat er in dat geval een hoger tarief kan gelden dan het lage tarief waarvoor u de parkeerplaats bij Schiphol heeft kunnen reserveren. Voor vragen over de betaalwijzen en de eventuele kosten bij langer parkeren kunt u terecht bij de parkeeraanbieder van uw keuze. Wij bieden u slechts het overzicht van de verschillende betrouwbare parkeeraanbieders die er op en rondom Schiphol voor u beschikbaar zijn.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?