Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?

Ja, het is in sommige gevallen mogelijk om met een aanhanger bij Schiphol te parkeren. U kunt daarvoor gebruik maken van bijvoorbeeld Quick Parking. Bent u benieuwd welke parkeeraanbieders u de mogelijkheid bieden te parkeren met een aanhanger? U kunt zich daarvoor wenden tot de websites van de verschillende aanbieders of contact opnemen met hun klantenservice. Wij bieden u slechts het overzicht van de parkeeraanbieders rondom Schiphol, u kunt bij hen terecht voor de specifieke voorwaarden en mogelijkheden.

Houd er rekening mee dat er in de meeste gevallen een toeslag geldt voor het parkeren met een aanhanger. Bovendien dient de aanhanger aan een aantal eisen te voldoen, u kunt er in de meeste gevallen niet mee de parkeergarage in. De parkeeraanbieders op en rondom Schiphol kunnen u meer vertellen over de specifieke mogelijkheden voor het parkeren met een aanhanger.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?