Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?

U kunt voor vragen over uw reservering het best contact opnemen met de klantenservice van de parkeeraanbieder die u heeft gekozen. Wij bieden u slechts het overzicht van betrouwbare parkeeraanbieders, we staan niet in contact met hun klantenservice. Dat betekent dat we u aan kunnen geven welke aanbieders u kunt vergelijken en hoe ons Schiphol Parkeren Keurmerk tot stand is gekomen, voor vragen over uw reservering kunt u het best direct bij de parkeeraanbieder terecht.

Heeft u al een reservering gemaakt en heeft u daar vragen over? U heeft een email gekregen van de aanbieder, daarin staan de verschillende contactgegevens. Daarnaast kunt u kijken op de website van de parkeeraanbieder van uw keuze. U vindt daar de informatie om contact op te nemen, zodat u uw vraag kunt stellen. De parkeeraanbieders met ons Schiphol Parkeren Keurmerk zijn goed bereikbaar en reageren bovendien vlot.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?