Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?

In sommige gevallen hebben we de mogelijkheid speciale aanbiedingen te doen. Schiphol Parkeren geldt als het grootste platform met het overzicht van de meest betrouwbare aanbieders voor het parkeren op en rondom Schiphol. Dat betekent dat parkeeraanbieders ons regelmatig vragen naar de mogelijkheid om een brede doelgroep aan te spreken via een aantrekkelijke actie. Indien de parkeeraanbieder aan onze eisen voor het Schiphol Parkeren Keurmerk voldoet werken we daar in sommige gevallen aan mee.

In die gevallen betaalt u een lagere prijs voor de parkeerplaats wanneer u bij ons boekt dan wanneer u dat op de boekingsite doet. Het is wat dat betreft altijd verstandig om via Schiphol Parkeren te boeken. U weet op die manier zeker dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt voor uw parkeerplaats op of bij Schiphol.


parkeren schiphol icon 2 Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?