Hoe voorkom ik dat ik te maken heb met een onbetrouwbare parking?

We zorgen op Schiphol Parkeren voor het complete overzicht van betrouwbare parkeeraanbieders. Dat betekent dat u zonder problemen uw auto kunt parkeren, we bieden u slechts het overzicht van bedrijven die voldoen aan de eisen voor ons Schiphol Parkeren Keurmerk.

We volgen de chauffeurs voor valet parking en parkeren onze auto’s op de terreinen om zelf gebruik te maken van de shuttle bussen die er beschikbaar zijn. We zorgen er op die manier voor dat we een goed beeld krijgen van de betrouwbaarheid en de werkwijze, waar we u vervolgens over informeren door middel van de reviews die we publiceren. Daarnaast reiken we de verschillende parkeeraanbieders ons Schiphol Parkeren Keurmerk uit. Parkeert u uw auto bij een van de aanbieders hier bij ons op de site? U kunt rekenen op een hoge betrouwbaarheid, zodat u de auto zonder problemen weg kunt zetten.


parkeren schiphol icon 2 Hoe kunnen jullie prijzen verschillen met de prijzen die getoond worden op de boekingsite?


parkeren schiphol icon 2 Is iedere parkeeraanbieder op Schiphol 24 uur per dag bereikbaar?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik met mijn motor parkeren bij Schiphol?


parkeren schiphol icon 2 Kan ik op Schiphol met een aanhanger parkeren tijdens mijn reis?


parkeren schiphol icon 2 Kan mijn auto worden schoongemaakt als ik op reis ben? 


parkeren schiphol icon 2 Moet ik voor parkeren Schiphol achteraf of vooraf betalen?


parkeren schiphol icon 2 Waar kan ik terecht voor vragen over mijn reservering?